El presentador de la Sexta noche amb la Sra Paquita

Dol a 'La Sexta': ploren la pèrdua de Paquita, molt recordada a 'La Sexta Noche'

Molts polítics espanyols han volgut dir adeu a la jubilada més revolucionària de la televisió

Dol a 'La Sexta Noche' després de perdre a una de les seves convidades més feministes des que va començar  el programa de la cadena de San Sebastián de los Reyes. El dissabte 7 de novembre ens arribava la notícia de la mort de Paquita, la pensionista que va revolucionar el programa de 'Atresmedia' després del seu discurs a favor dels drets de la dona. "Tinc noranta-un anys, però no sóc carallot", va ser una de les frases més recordades en la seva intervenció de l'any 2017.

Des del seu mediàtic discurs al programa de 'La Sexta', Paquita va ser la cara més visible d'enuig recurrent entre les dones d'avançada edat. Després de la comunicació de la mort de Paquita per part del Partit Comunista de Chamberí, a Madrid, han estat moltes les personalitats de l'àmbit polític que han volgut dir adeu a la jubilada més revolucionaria de la televisió. 

Allau de missatges de comiat a Paquita des del món de la política

«Avui ens ha abandonat una gran persona, una comunista. Paquita ha viatjat per estar amb el seu amor i totes les camarades que la van precedir. Bon viatge camarada! No t'oblidarem», publicava al seu compte de Twitter el Partit Comunista.

El presentador de 'La Sexta Noche, Iñaki López, també ha volgut deixar un missatge d'afecte i ha expressat el seu condol. «Directa, lluitadora, entranyable i visceral. No l'oblidarem», va escriure.

Alberto Garzón, ministre de Consum, també ha volgut dedicar unes paraules a Paquita. «Desgraciadament ens ha deixat Paquita, companya d'Esquerra Unida que va lluitar durant tota la seva vida per una societat més justa i que fa uns anys va demostrar la seva energia i compromís a tot Espanya en les seves intervencions en televisions i ràdio. Que en pau descansi. Salut i República!».

«Ens ha deixat Paquita Martín, obrera metal·lúrgica i persona compromesa amb la justícia social tota la seva vida i sorprenent i gran argumentadora en els mitjans aquests últims anys. El meu condol i el meu afecte als seus familiars, amics i camarades. Per ella i per tantes, seguim», deia Pablo Echenique.

«La nostra companya Paquita Martín ens ha deixat. Gràcies per la teva tendresa i la fermesa de les teves idees», manifestaven aquest diumenge des del compte d'Esquerra Unida a Twitter.