El 'zasca' de Laura Borras a Ana Rosa: l'ha deixat amb la paraula a la boca

La líder de JxCat a Madrid ha entrat en directe aquest matí

Laura Borràs al programa d'Ana Rosa 20 febrer 2020
Laura Borràs ha estat entrevistada avui al programa d'Ana Rosa | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha entrevistat aquest matí a Laura Borràs en el seu matinal diari que s'emet per Telecinco. No és la primera vegada que la líder de JxCat a Madrid és entrevistada per aquests programes, però aquest dijous durant 'El programa de AR' s'ha convertit en notícia per un desafortunat comentari de la presentadora. 

Mentre estaven parlant sobre la taula de diàleg i el canvi de dates, sembla que Ana Rosa volia deixar malament a Quim Torrai ha etzibat: «Home, no sé quina cosa més important, a no ser que tingui una operació a cor obert, té el president de la Generalitat que intentar aquest diàleg per solucionar el conflicte, no?».

Canvi de dates de la taula de diàleg

Cal recordar que Torra ha proposat unes dates alternatives a les que Sánchez havia marcat inicialment, per unes qüestions de naturalesa personal, i per això, Laura Borràs ha volgut sortir en la seva defensa tot etzibant-li a Quintana: «El no ha estat operat però la seva dona —Carola Miró— si ho ha estat recentment», contesta la de JxCat. «Espero que ho recordin, la seva esposa sí ha estat operada» repeteix Borràs, deixant a la periodista amb la paraula a la boca. 

Borràs ja havia advertit a Ana Rosa que la data es canviava per «motius personals», per això molts han estat els seguidors a Twitter que han comentat el 'zasca' en directe: «Hola Ana Rosa, estàs bé després de la bufetada de Laura Borràs? A veure si canviem el to, que després passa el que passa, fas el ridícul i a veure on et poses»;  «Amb somriure, educació i bones paraules habituals, però zasca» o «No ho farà perquè és molt educada però hauria d'acabar l'entrevista dient 'el seu marit bé'?».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari