URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Tensió a ‘Todo es mentira’ per les paraules entre Risto i Laura Borràs

El presentador ha mostrat indiferència sobre els insults a la portaveu de JxCat

Laura Borràs i Risto Mejide a 'Todo es mentira'
Risto ha assegurat que els polítics «haurien d'estar acostumats» a aquestes situacions | Cuatro

Risto Mejide i el seu programa ‘Todo es mentira’ ja s’ha guanyat alguna picabaralla en directe que el presentador no ha pogut evitar. En aquesta ocasió, una de les entrevistades ha estat Laura Borràs, portaveu de JxCat.

Laura Borràs ha tingut un tens enfrontament amb alguns manifestants del sindicat Jusapol, i en unes imatges on s’allunya de la manifestació assegura que «està tement per la seva seguretat». Entre altres insults que ha rebut es troben «fascista», «pocavergonya», «p**a catalana» i «independentista de merda».

Laura Borràs fa callar Mejide 

Amb tot això, Risto només ha pogut afirmar-li que «és un escarni més, els polítics haurien d’estar acostumats a aquestes situacions». La portaveu de JxCat ha assegurat que «no ho veu normal» i ha fet referència a un incident que ha explicat a través d’un fil de Twitter. Borràs ha confessat que ha intentat demanar-li protecció al Congrés dels Diputats i la seva resposta ha estat «Per què? Si són policies». També ha denunciat que dos dels manifestants, a cara coberta, s’han apropat a ella amb crists de «Per què no t’atreveixes a venir aquí, gua***» i «fora, p**a catalana».

Risto assentia amb el cap mentre escoltava la seva història, però sense creure’s molt la seva versió. No és nou que Mejide té tendència cap a partits com Ciutadans i és un bon amic d’Albert Rivera.«S’imaginen vostès a qualsevol portaveu d’un grup parlamentari del Congrés dels Diputats que hagi estat a una manifestació de Mossos d’Esquadra i li hagin cridat ‘espanyol de merda’?», comparava Borràs amb el presentador.

Però Risto ja tenia el que volia: la versió de la portaveu sobre l’incident contra els manifestants. I és per això que quan la catalana ha entrat en un tema ideològic s’ho ha volgut treure del damunt. «Bé, gràcies senyora Borràs per explicar el cas en directe», s’acomiadava Risto sense deixar dir-li una paraula més. I és que Mejide no té problema en parlar d’allò que pensa, però el seu programa ja s’ha emportat diverses discussions en directe que no vol arribar a repetir.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari