Laura Colmenero somrient

Laura Colmenero, la treballadora de Telecinco que ha mort massa jove

Telecinco, de dol després de perdre Laura Colmenero a causa d'un càncer de mama

Telecinco plora la mort de Laura Colmenero, que ha deixat la redacció d'informatius trencada de dolor. Aquesta treballadora del grup Mediaset, que feia dues dècades que feia tasques per als informatius de la cadena, deixava els seus companys commocionats després de morir fa tot just una setmana.

A Telecinco, Laura era molt estimada per tots els seus companys. La dona va patir fa tot just un any un càncer de mama que va provocar que, en els últims temps, s'absentés de la feina per intentar vèncer la malaltia.

Telecinco acomiada Laura Colmenero després de morir per un càncer

Malauradament, els intents de lluitar contra aquest càncer de mama no van ser fructífers i l'admirada treballadora de Telecinco perdia la vida l'11 d'abril passat. Una terrible notícia que comunicava en directe una de les companyes i amigues dins de la redacció de Laura Colmenero, Ángeles Blanco.

Laura Colmenero amb la seva família
Laura Colmenero amb la seva família | Mediaset

La presentadora d'Informativos Telecinco rendia un sentit homenatge a la seva difunta companya amb unes paraules que han tocat la fibra sensible dels espectadors. Sens dubte, Ángeles Blanco va homenatjar la seva amiga que tant trobarà a faltar a partir d'ara.

Així, Blanco, visiblement afectada, no va voler acabar l'informatiu del passat dissabte 16 d'abril sense recordar-la. La periodista li va dedicar unes paraules boniques a qui va ser la seva companya durant gairebé 20 anys.

Ángeles Blanco parla de Laura Colmenero, la seva companya de Telecinco

«Laura ha treballat amb tots nosaltres durant més de dues dècades. Companya de documentació, també molt activa per proposar temes i batallar», començava la presentadora. Mentrestant, es veia en pantalla una sèrie d'imatges de Laura en alguns moments de la seva vida, fent-li així un homenatge amb molt d'afecte.

Muntatge de fotos d'Ángeles Blanco i Laura Colmenero
Ángeles Blanco ha comunicat la mort de Laura Colmenero | Catalunya Diari

«Ella creia en la gent, li agradava millorar la vida dels que l'envoltaven», apuntava Blanco, assenyalant que tothom l'estimava. «Se n'ha anat en menys d'un any per culpa d'un càncer de mama», lamentava la presentadora, molt trista per haver d'acomiadar la que ha estat la seva companya de feina.

I és que Laura lluitava per les causes injustes i mai no es rendia en cap moment. Actualment, la documentalista de Telecinco era presidenta del Col·lectiu EspiSahara. Parlem d'una associació que clama justícia per al poble sahrauí i que també plorava la pèrdua.

Desolació a Telecinco després de perdre una de les seves treballadores més valuoses

La mort de Laura Colmenero ha deixat un profund dolor a les instal·lacions de Fuencarral. El cas és que la cadena liderada per Paolo Vasile ha volgut dedicar-li un emotiu post a les seves xarxes socials.

El compte d'Instagram de Telecinco ha compartit el missatge que Ángeles Blanco dedicava fa uns dies a la seva difunta companya.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile ha perdut a Laura Colmenero, una de les seves treballadores més antigues | EUROPA PRESS

Parlem d'una publicació que ha rebut desenes de milers de visualitzacions poques hores després de publicar-se la fatal notícia. «El trist adeu a Laura, companya d'Informativos Telecinco, morta per un càncer de mama. Una abraçada a tota la família», publicaven des del compte de Telecinco el cap de setmana passat.

A més d'Ángeles Blanco, altres cares conegudes de la cadena han deixat el seu missatge després d'aquesta pèrdua que ningú esperava en aquest moment.

Una ha estat la col·laboradora i presentadora Cristina Tárrega. Un exemple de la tristesa que els ha sobrevingut a tots els treballadors de Telecinco després de la mort de Laura Colmenero per un càncer de mama. «Laura, gran professional», deia el missatge de la popular cara de Mediaset.

▶️ Pedro Piqueras confirma que ha llegado la hora de su retirada