Laura Fa ha acusat a Kiko d'exagerar la seva malaltia

Laura Fa desconnecta del conflicte amb Matamoros a Cadaqués

La catalana va acusar al col·laborador de 'Sálvame' d'exagerar la seva malaltia de bufeta

Laura Fa està passant per un moment professional una mica delicat. La catalana va començar sent una de les col·laboradores de 'Sálvame' menys conegudes, fins que en els darrers dies s'ha convertit en una de les més populars.

El motiu no és del tot agradable, ja que  està en el centre d'una polèmica amb Kiko Matamoros que, segons diuen, podria arribar a apartar-la del programa. Tot va començar quan Fa va deixar caure que Matamoros podria haver exagerat el problema de bufeta per tal de guanyar més diners. Aquesta opinió no va agradar gens al col·laborador que recentment ha estat operat per tenir un tumor en aquesta zona del cos.

La dura resposta de Matamoros

Pocs dies després de la seva intervenció quirúrgica, Matamoros va voler acudir al plató de Telecnico per demanar-li explicacions a Fa sobre la seva versió dels fets i exigir-li que faci pública la seva suposada font mèdica  que li ha confirmat que el col·laborador mai podria arribar a tenir càncer encara que es confirmés que el seu tumor era maligne. De no ser així, Matamoros va proposar al programa que acomiadés a la catalana.

Ella, amb la intenció de fer-se una mica de costat d'aquesta polèmica i agafar forces per a rebatre les acusacions de Matamoros, ha decidit passar uns dies en família a la Costa Brava. Concretament, Fa ha viatjat fins a Cadaqués acompanyada del seu marit i els seus dos fills, els veritables responsables de donar-li a la periodista l'alè que necessita per a tornar a la feina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cadaqués t’estimi #relax #escapadas #portitxolbonic by @daniest14

Una publicación compartida por Laura Fa (@laura__fa) el

Uns dies en companyia d'amics i família

D'altra banda, Fa també ha pogut gaudir d'una regata en companyia de diferents amigues, així com viatges en vaixells que li han permès respirar aire pur, prendre el sol i riure sense parar al costat dels que més estima. La periodista s'ha encarregat de compartir tots aquests moments a través del seu perfil d'Instagram i, fins i tot, ha anunciat que en la seva tornada té més ganes que mai d'explicar-se i justificar els seus arguments a 'Sálvame'. Ara, Fa ja ha tornat a la realitat i s'haurà de veure com se li dóna navegar fora del mar i enmig d'un oceà de conflictes amb Matamoros.

També et poden interessar...