Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Laura Escanes, preocupada: demanen quatre anys de presó per a Risto Mejide

Risto Mejide haurà d'anar als jutjats després que l'hagin denunciat pel que va dir a 'Todo es mentira'

Laura Escanes està en xoc després del que li ha passat al seu marit, el sempre polèmic Risto Mejide. I és que, recentment, el presentador de 'Todo es verdad' ha confessat que l'han denunciat, cosa que ha sorprès molt els espectadors del programa que s'emet a Cuatro cada dimecres en prime time.

Risto ha explicat que ha rebut una denúncia. «Nosaltres pensàvem que fèiem bé de defensar que la gent s'ha de vacunar i que és bo per a tota la societat», començava dient.

Laura Escanes i Risto Mejide a la presentació del llibre Diccionari de les coses que no vaig saber explicar-te, el 12 de febrer del 2019
Laura Escanes està molt preocupada per la denúncia que han interposat a Risto Mejide | GTRES

«Cadascú és lliure de fer el que vulgui, però s'ha de pensar en tothom», va continuar. I és que el publicista ha estat denunciat per un delicte d'odi contra les persones antivacunes.

Demanen fins a quatre anys de presó per a Risto Mejide

El cas és que el presentador va rebre una notificació dels jutjats, i la va mostrar als espectadors en directe. «Això que tinc a les mans és una denúncia cap a la meva persona en què em demanen entre un i quatre anys de presó», es lamentava.

Tot ve a col·lació d'unes declaracions que va fer fa una setmana al programa de sobretaula de Cuatro, 'Todo es mentira'. En aquest espai, va opinar sobre les estrictes mesures que han establert Singapur i Àustria amb les persones que no es volen vacunar.

«Algunes de les mesures que han pres converteixen els no vacunats en empestats, i a mi em sembla bé. Si decideixes no vacunar-te, tu mateix», va seguir dient.

Risto Mejide
Risto Mejide ha donat la cara a 'Todo es verdad' després de rebre una denúncia d'un antivacunes | GTRES

Després d'escoltar aquestes paraules, Enrique de Diego, director del mitjà 'Rambla Libre' , va denunciar Risto per un suposat delicte d'odi contra els antivacunes.

Risto Mejide permet entrar en directe l'home que l'ha denunciat

Encara que pugui semblar arriscat, Risto va decidir donar veu en directe a Enrique de Diego, i tots dos van tenir una conversa carregada de tensió.

Risto Mejide a Tot és mentida
Risto ha deixat parlar al seu programa l'home que l'ha denunciat | Mediaset

A l'inici de l'entrevista, De Diego va exposar el motiu pel qual ha denunciat el presentador de Cuatro. «És per haver-te ficat amb els no vacunats i per fer el nazi», va sentenciar.

El periodista també va carregar sense pietat contra la col·laboradora Montse Suárez, advocada de professió: «Vull saludar-la. Que incompetent ets. Fas de jutge sense tenir ni idea del que dius», li va recriminar.

Risto Mejide explota quan el denunciant ataca Montse Suárez

Llavors Mejide va tallar De Diego.«Que es fiqui amb mi i em digui nazi i imbècil, la veritat és que tant me fa. Però que falti el respecte d'aquesta manera a una companya meva, això no ho puc permetre. Li agrairia que tractés la gent amb el mateix respecte amb què se'l tracta a vostè», va sentenciar.

I és que Montse Suárez va desgranar la denúncia, i hi va trobar errors molt greus. «L'advocat que l'ha redactat confon articles del Codi Penal al cos de la denúncia. És una persona que insulta i utilitza la justícia de manera malintencionada», va explicar Suárez.

A més, la col·laboradora va afirmar que el lletrat que ha interposat la denúncia té «algunes causes pendents amb la justícia». Per si no n'hi hagués prou, segons ella, «De Diego ha estat condemnat en diverses ocasions», va afirmar.