Muntatge fotogràfic amb Pablo Motos i Laura Llopis.

Laura Llopis i la denúncia que pot alterar 'El Hormiguero' i el seu marit Pablo Motos

Laura Llopis està molt preocupada per tot el que vindrà

Laura Llopis s'enfronta a un moment delicat que podria posar contra les cordes la continuïtat de 'El Hormiguero'. El motiu són els fets del 26 de gener, quan el presentador va perdre el fil del programa.

El que havia de ser una tertúlia entre col·laboradors ha esdevingut una demanda per un delicte d'odi que tindria conseqüències greus. En aquest sentit, el marit de Nuria Roca, el principal implicat, s'hi ha pronunciat.

Pablo Motos i Laura Llopis no s'ho poden creure

Tot semblava anar amb total normalitat a la xerrada entre Juan del Val, Pablo Motos, Nuria Roca, Cristina Pardo i Tamara Falcó. Sobre la taula, la interpretació que alguns fan quan un nen o una nena suspèn a classe.

No obstant això, com sol passar en aquests casos, alguns internautes no es van prendre gens bé els comentaris sobre el tema. Com a conseqüència, van decidir demanar un possible delicte d'odi davant el Defensor del Menor de la Comunitat de Madrid i el Defensor del Poble.

Tot perquè Juan del Val va fer broma sobre els nens superdotats. «Quan un nen suspèn ara els pares diuen: 'No, el meu fill suspèn perquè és superdotat'», començava dient. «Potser no, no n'hi ha cap que suspengui perquè és un gandul, no, és que té altes capacitats», afegia entre rialles.

A més, també va recordar com a la seva classe els posaven asseguts a «segons ordre de llestos», situant-se darrere els menys aplicats.

Juan del Val a 'El Hormiguero'.
Juan del Val acusat d'un possible delicte d'odi a 'El Hormiguero'. | Twitter 

Molts espectadors van sentir que aquest tipus de comentaris fomentaven l'odi i la discriminació a les escoles i van decidir prendre mesures. El col·laborador va ser fortament criticat a les xarxes socials, fins i tot, amenaçat.

Tampoc va ajudar que cap dels col·laboradors s'afanyés a rebaixar les seves paraules o que Pablo Motos no li cridés l'atenció. De fet, van riure les seves ocurrències, que va provocar més indagació entre l'audiència.

Laura Llopis i el seu moment professional més difícil

Tot i que el marit de Nuria Roca va ser l'encarregat d'incendiar les xarxes, tant Pablo Motos com Laura Llopis han sortit esquitxats. El primer per ser el presentador i director de la tertúlia, i la segona per treballar com a guionista i plantejar certs temes.

Així és com es demana que des de l'espai d'Antena 3 es faci una rectificació i es procedeixi a l'acomiadament de l'escriptor. Ha estat el mateix del Val qui explicava la situació amb un post a Instagram.

«S'ha insistit que he fomentat el bullying, que si colpejaven els infants a l'escola jo en tindria la culpa», publica. Afirma que ha arribat a rebre amenaces d'un usuari que «li faria volar el cervell».

De moment, la demanda per un possible delicte d'odi ja està interposada i el programa s'haurà de presentar davant dels tribunals. Si bé és cert que l'escriptor és el principal assenyalat, alguns afirmen que el programa també té la seva part de responsabilitat.

Acusen Pablo Motos de ser un irresponsable

No és la primera vegada que el valencià es guanya crítiques ferotges per certs comentaris abocats al seu programa. Tot i això, cap d'ells ha arribat als tribunals, fins ara. Una situació complicada que podria posar en risc la seva continuïtat.

Les bromes del col·laborador no van agradar gens als espectadors, tampoc l'actitud del presentador ni el tema plantejat. Un tema que per a moltes famílies és delicat i pel qual molts infants pateixen.

Primer pla de Pablo Motos
Assenyalen Pablo Motos d'irresponsable. | GTRES

En aquest sentit, les xarxes socials es van convertir en l'eina per atacar sense pietat tant el programa com els col·laboradors.

«Juan del Val no té ni mica de gràcia i 'El Hormiguero' hauria de demanar perdó», publicava un usuari. «Esteu contribuint a l'assetjament escolar», opinava un altre. «El senyor Pablo Motos com a responsable i el senyor Juan del Val haurien de dedicar uns minuts del seu programa a explicar els comentaris», assenyalaven.