Muntatge Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis

Laura Llopis i el cabreig amb el seu marit Pablo Motos pel que passa cada nit

Pablo Motos té picabaralles importants pel que passa en plena nit

Pablo Motos és l'ànima d''El Hormiguero' gràcies a la seva simpatia i ironia que entusiasmen els uns i alhora cansen els altres. Motiu pel qual és un presentador una mica controvertit. Tot i això, entre els seus molts mèrits hi ha el de presentar el programa estrella de l''acces time'.

Es tracta de la franja horària que dona accés al 'prime time', és a dir, els minuts en què hi ha més competència televisiva. Motos, amb la resta de l'equip en què també treballa la seva dona Laura Llopis com a guionista, aconsegueixen nit rere nit registrar grans audiències. I a més de la qualitat dels convidats, les proves i les seccions rebuscades i boges, hi ha altres factors decisius per a aquest èxit.

▶️ Carmen Porter cuenta la verdad tras los rumores de su divorcio con Iker Jiménez

Pablo Motos no té cap problema per explicar periòdicament qüestions relatives a la seva vida privada i familiar. Això sí, sempre ho fa en un to distès i amb humor. És probable, però, que a la seva dona no li faci força gràcia que vagi explicant les seves intimitats davant de tot Espanya.

L'enuig de Laura Llopis pel que Pablo Motos 'fa' de nit

Pablo Motos explicava una cosa que va deixar tots bocabadats. Tot començava amb Juan del Val explicant que Nuria Roca estava enfadada amb ell i no en sabia els motius. Ella ho corroborava assegurant que tenia dret a estar enfadada per res en concret.

Així, Motos s'animava a compartir una cosa «que ha dit la meva dona». Pablo relatava «hi ha dies que s'aixeca i està enfadada amb mi perquè a la nit ha somiat una cosa que li he fet quan en realitat estic dormint».

Pablo, ja que estaven en ple debat sobre temes d'actualitat feia broma sobre això. «Home, a veure si regulem... a veure si aquest Govern regula». El comentari venia arran de l'excessiva regulació que l'actual govern practica en qüestions personals o domèstiques.

Motos veu positiu, en part, que la seva dona s'enfadi per coses que ell en realitat no ha fet. «Té alguna cosa bona i és que quan s'aixeca i t'explica què li has fet en el somni que l'ha enfadat tantíssim, tens més informació de coses que després no has de fer en estat conscient».

De vegades, però, Laura Llopis no dona tants detalls a Pablo de bon matí: «no em diu res, senzillament, està de mala llet amb mi».

Pablo Motos al Homiguero
Pablo Motos gaudeix a 'El Hormiguero' i aquest és un dels secrets del seu èxit| Antena 3

Pablo Motos i Laura Llopis, enuigs domèstics habituals

No és la primera vegada que Pablo Motos explica al seu públic què passa a casa seva i amb la seva dona. No fa gaire explicava què passaria si tingués l'ocurrència de dir a la seva dona que l'estima per xarxes socials.

«Si jo dic a la meva dona per les xarxes socials 't'estimo', el següent que em contesta és 'tu ets gilipo**es?'. Si ho faig en un teatre, ja no t'estimo ni res», explicava.

En una altra ocasió també va explicar que «de vegades sembla que m'està fent una càmera oculta. La meva dona parla en veu alta i no saps si t'està parlant a tu o ho està fent per a si mateixa».

Entre divertit i sorprès, el presentador explicava «et posa una pregunta a la mateixa porta, la contestes, segueixes caminant i quan ets al passadís, ella fa una altra pregunta».

Muntatge fotogràfic de Laura Llopis i Pablo Motos
Pablo Motos ha trobat la dona de la seva vida amb Laura Llopis | GTRES

Tot això són detalls propis de la convivència i de molts anys de confiança i complicitat entre ells. Pablo Motos i Laura Llopis fa 26 anys que estan junts i també comparteixen feina.

Es van conèixer a la ràdio, a València, quan ell presentava i ella exercia labors en producció. I des de llavors, han estat junts i feliços, entre anècdotes domèstiques i petits enuigs que sempre acaben en una reconciliació.