Muntatge Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis

Laura Llopis i el seu marit Pablo Motos prenen una decisió per la seva pròpia seguretat

Laura Llopis i Pablo Motos han hagut d'adoptar una mesura important

Laura Llopis és la principal responsable del programa El Hormiguero, que presenta el seu marit, Pablo Motos, a Antena 3. Això sí, hi ha decisions que prenen junts i una l'han anunciat aquesta setmana. S'han vist obligats a reforçar la seguretat a les instal·lacions del format per l'expectació generada per un dels seus convidats.

En concret, per l'enrenou que s'ha format amb la presència del cubà William Levy. Un actor, de 41 anys, que està arrasant a tot el món pel seu paper a la sèrie Café con aroma a mujer.

Laura Llopis i Pablo Motos prenen mesures

La productora, a més d'intentar controlar Motos en les seves intervencions, organitza amb molta antelació les visites de famosos a El Hormiguero. Per això feia temps que tenia tancada la presència de Levy en el format. Presència que aquest dilluns va ser anunciada: «L'actor que més triomfa en aquest moment al món vindrà demà».

La notícia de l'assistència de l'actor l'endemà, dimarts, va provocar els aplaudiments i els crits del públic. I va ser en aquest moment quan el conductor de l'espai va voler dir una cosa als espectadors, una curiositat. Va afirmar: «Us donaré una dada interna que no té res a veure amb la tele».

«Reforçarem la seguretat perquè no estem molt segurs de com anirà». Unes paraules a les quals va afegir una de les formigues: «És que tothom està boig. A mi m'han enviat missatges de gent dient-me "Guarda'm entrades, si us plau"». I això va ser ratificat pel marit de Laura que va afegir: «Sí, tothom està boig».

Pablo Motos i Laura Llopis passejant pel carrer.
Laura Llopis i Pablo Motos, davant l'expectació generada, han pres mesures per la seva seguretat | GTRES

Així, va deixar de manifest que la productora i la directiva en general havien acordat augmentar la seguretat. Va ser la manera que van trobar d'evitar que es poguessin produir aglomeracions de fans als exteriors del plató. Una situació que podria portar fins i tot que el convidat estigués en risc.

Laura Llopis aconsegueix l'entrevista del moment

La dona de Pablo, sens dubte, es va garantir un enorme èxit amb la presència de William Levy a El Hormiguero. Encara més en aconseguir que el primer plató que trepitgés a Espanya fos el del format d'Antena 3. I és que l'actor s'ha convertit en l'ídol del moment i en l'home més desitjat per moltes persones.

A ell aquesta enorme popularitat li ha arribat, com hem esmentat, amb el seu paper a la sèrie Café con aroma a mujer. No obstant això, la seva carrera la va iniciar ja el 2005 participant en la ficció Olvidarte jamás.

Altres importants produccions en què ha participat són Acorralada, La tempestad , Cuidado con el ángel i Triunfo del amor. Telenovel·la, aquesta última, que ben aviat es començarà a emetre al canal Nova d'Atresmedia.

Imatge de l'actor William Levy durant un photocall
Laura Llopis ha aconseguit que William Levy faci la seva primera entrevista a Espanya a 'El hormiguero' | EUROPA PRESS

Així mateix, té a la seva carrera professional papers en diferents obres teatrals i fins i tot en pel·lícules. Entre aquestes destaquen Retazos de vida, Girl Trip i Resident Evil: The Final Chapter. I tot sense passar per alt que fins i tot va participar en el videoclip de la cançó I'm into you de Jennifer López.

Però William no només ha treballat al món de la interpretació, també ha exercit de model. Ho ha fet perquè té un físic atractiu, que és el que ha despertat veritables passions entre els seus seguidors i els famosos. En efecte, entre les celebrities que han confessat estar 'enamorades' d'ell hi ha la mateixa Mercedes Milá.

Muntatge Mercedes Milà i William Levy
Mercedes Milà ha reconegut la seva passió per William Levy, l'ídol de moda | Catalunya Diari

 
▶️ Pablo Motos desvela cómo surgió el amor entre él y su mujer, Laura Llopis