Primer pla de Pablo Motos

Laura Llopis, en problemes en assabentar-se del secret del seu marit Pablo Motos

Laura Llopis és conscient que aquella cita podria trencar-ho tot

No hi ha dia que Pablo Motos no ens sorprengui amb alguna de les anècdotes que ha protagonitzat al llarg de la seva vida. El 2019, el marit de Laura Llopis va revelar en ple directe que ell i la seva dona van fer una vegada una llista amb els famosos «amb qui tindrien alguna cosa».

La parella de Laura Llopis no es va tallar i va confessar que Jennifer Aniston ocupava el top d'aquesta curiosa llista. Cal ressenyar que aquest va tenir l'oportunitat de conèixer l'actriu americana en persona quan la va entrevistar fa anys.

Fotograma de la sèrie friends
Jennifer Aniston, a un fotograma de la sèrie 'Friends', va ser la gran protagonista de 'El Hormiguero' | Cedida

El comunicador valencià va revelar al seu dia el que va viure amb Aniston quan la va entrevistar. «Després ella em va convidar a una festa que s'organitzava al seu hotel. Aquí s'acaba la història», va dir el presentador d'Antena 3, sense aclarir gaire què va passar entre ells.

Pablo Motos i la cita secreta de la qual sap molt poc Laura Llopis

El que va agafar per sorpresa Pablo Motos és que Tamara Falcó revelés aquest dijous al seu programa el que realment va passar entre tots dos.

Primer pla de Pablo Motos
Pablo Motos mai es va imaginar que estaria en una situació tan compromesa | GTRES

Sembla que sí que va tenir lloc una íntima trobada entre l'actriu i el presentador de Requena. Aquest assumpte va sortir a la llum quan, a la tertúlia d'actualitat, Motos va treure a debat un tema concret.

«Una parella del Regne Unit va acollir una refugiada ucraïnesa i 10 dies després de tenir-la a casa, l'home s'ha fugat amb ella. Creieu en l'amor a primera vista?», els va qüestionar el presentador.

Segons després, Motos va treure el tema de com va sorgir la relació entre Nuria Roca i Juan del Val: «Bé, vosaltres teníeu parella i vau deixar les parelles», va sostenir. Davant aquest comentari, Nuria Roca es va excusar com va poder. «Les coses passen. Et creues amb algú i tot salta pels aires».

Laura Llopis, en xoc per un tema que posa nerviós el seu marit

«És veritat que crec en l'amor a primera vista, però després cal tenir una certa coherència. Efectivament, això va passar, perquè vam tenir un impuls molt potent quan ens vam conèixer. Però fa 23 anys que estem junts», va respondre igualment Juan del Val.

Fotomuntatge de Laura Llopis i Pablo Motos
Pablo Motos s'ha sorprès amb la situació viscuda a plató | Catalunya Diari

Això sí, l'escriptor es va emportar la rèplica de la dona. «Però això no se sap mai. Quan prens una decisió no has de pensar tant en el teu futur com en el teu present», va assenyalar Roca.

Després d'aquest intercanvi d'opinions, va ser la formiga Trancas qui va alçar la veu sobre aquest tema. Aquesta posava de manifest una teoria sobre les parelles que parlen idiomes diferents.

«Com que amb l'idioma no t'entens bé, t'enamores més, perquè no et pots comunicar del tot. A més, el que tu comprens, per poc que entens, ho adaptes al que tu vols creure», va sostenir la formiga.

▶️ Carla Barber confirma que su bebé sufre una enfermedad a través de Instagram

Tamara Falcó destapa la veritat sobre Pablo Motos i una actriu de Hollywood

Tamara Falcó, que no estava del tot convençuda del que havia expressat Trancas, va explicar una espinosa informació sobre el presentador valencià.

Imatge de Pablo Motos amb cara de preocupació a El Hormiguero
Pablo Motos no sabia què fer després de la revelació a 'El Hormiguero' | Atresmedia

«Però això no pot ser perquè, Pablo, tu no vas tenir una cita amb aquella actriu que era com el teu permís? I no us vau entendre». Tot i això, una de les formigues del programa va afirmar que aquesta actriu va ser Jennifer Aniston. «Com? Què ens hem perdut?», va preguntar atònita Nuria Roca al marit de Laura Llopis.

«No em compliquis la vida», va respondre com va poder el presentador a Tamara Falcó, causant una gran rialla a la filla d'Isabel Preysler. Motos no va saber què dir després per culpa d'aquesta situació tan compromesa. I Juan del Val va intentar treure-li una mica més sobre aquella cita, però aquest es va negar amb un «fins aquí».