Fotomuntatge de Laura Llopis i Pablo Motos

Laura Llopis, dona de Pablo Motos, no sap on posar-se després de 'El Hormiguero' d'ahir

Laura Llopis està estupefacta davant de l'allau de crítiques rebudes

Laura Llopis és una de les persones més importants a 'El Hormiguero' i qui té en poder seu moltes de les decisions que s'hi prenen. Per aquest motiu, avui està afectada i sense saber què fer o dir després del programa d'ahir.

La intervenció d'un dels convidats va provocar el malestar del públic. Però també ho va fer el fet que el presentador i marit, Pablo Motos, semblés que no portés preparada cap entrevista.

El que va passar va generar un enuig tan gran entre els espectadors que les xarxes es van inundar de missatges en contra.

Laura Llopis no s'ho esperava

Ahir a la nit, Laura va decidir que els convidats fossin els actors protagonistes de la pel·lícula espanyola 'Canallas', una comèdia que s'estrenarà l'1 d'abril. Així, Luis Tosar, Daniel Guzmán i Joaquín González van anar a l'espai d'Antena 3 disposats a passar-ho d'allò més bé. També pretenien que el públic ho fes, encara que no ho van aconseguir.

L'audiència habitual es va quedar perplexa amb l'actuació del presentador. Pablo, que tornava després d'haver estat confinat pel coronavirus, semblava que no tenia res preparat. Es va quedar desdibuixant qualsevol tipus de guió que tingués, provocant el malestar dels espectadors.

'El Hormiguero'.
Laura Llopis va ser testimoni del desastre d'entrevista als actors de 'Canallas'. | Atresmedia 

Tot i això, els seguidors del format es van molestar sobretot amb les declaracions de l'esmentat González. Aquest, que debuta com a actor al film, va provocar el rebuig de molts per la seva manera de parlar i de comportar-se a plató.

Això no va ser tot. Tampoc no va agradar res que la nit se centrés en aquest nou intèrpret, ja que la nit va ser realment avorrida.

Laura Llopis coneix les crítiques dels espectadors de 'El Hormiguero'

La productora està dolguda per veure que les xarxes, i especialment Twitter, s'han omplert de missatges criticant l'espai d'Antena 3. «No hi ha manera d'entendre'l. Vergonya».

Muntatge de Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis.
Laura Llopis està estupefacta davant de l'allau de crítiques al programa d'ahir a la nit. | CatalunyaDiari 

De la mateixa manera, n'hi ha que van exposar: «Mira que m'encanta Tosar i Guzmán, però això és el top 3 dels pitjors programes de l'any» i «Quin conyàs!». Sense oblidar tampoc uns altres com: «Dolent i apagat, quin avorriment!».

Això sí, els atacs més contundents se'ls ha endut Joaquín González. «Té pinta de ser el típic que els teus col·legues et diuen que és genial i molt graciós, però quan te'l presenten et sembla un gilipolles».

«És actor o el típic puter que et trobes a qualsevol barra d'un bar castís?». «És una mica insuportable, no?». «A mi aquest senyor em sembla un barrut sense gràcia. Que deixi de parlar i almenys parli Luis, que és un gran actor».

Per completar el desastre de programa, el presentador també ha estat víctima de les crítiques després del seu monòleg sobre l'ésser humà. Un discurs on el va qualificar de ser «l'únic animal que mata per matar, per fer mal, per ambició, per diversió, per gelosia, per enveja, per ideologia, per poder o per diners».

«Som tan vanitosos que creiem que la nostra espècie és la millor i, potser, som la pitjor. Només a un humà se li acudiria la cadira elèctrica, el garrot vil, la guillotina o la guerra. Els animals són incapaços de fer una cosa així».

Aquestes i altres paraules van propiciar que els qui ho van sentir arremetessin contra ell públicament. «Ningú de l'equip li dirà que és vergonyós escoltar-lo parlar en pla erudit donant consellets i fent reflexions absurdes?».