Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Rosel denuncia haver rebut amenaces i insults

«Si un dia et veig pel carrer, t’escupo a la cara», li ha escrit un usuari de les xarxes socials a la presentadora de 'Preguntes freqüents'
Laura Rosel al 'Preguntes freqüents' | Twitter (@FAQSTV3)

 

'Preguntes freqüents' s'ha convertit en un dels programes més exitosos de TV3, es tracta d'un debat polític i entreteniment presentat des del gener per Laura Rosel. Abans que ella va ser Ricard Ustrell qui el va presentar, però va marxar per dedicar-se en exclusivitat a la ràdio.

 

El primer presentador de l'espai ja va deixar el programa amb uns grans números d'audiència i amb la Laura com a nova presentadora des d'aquest 2018 les dades no han empitjorat gens, de fet, fins i tot han millorat. Tot i això, sembla que la periodista no és del grat de tots, i és que, segons ha quedat demostrat, amb l'èxit venen assegurades també les crítiques.

 

Laura Rosel ha de patir insults i amenaces, tot per la seva feina. Així ho ha denunciat ella mateixa al seu perfil de Twitter, compartint algunes captures de pantalles de comentaris cap a ella fets per alguns usuaris a través dels missatges directes d'Instagram.

  

 

 

Faltes de respecte a la presentadora a les xarxes

«Hem arribat a aquest punt. Amenaces i insults per fer la meva feina», aquest és el text que la presentadora ha compartit a través d'un tuit, un missatge acompanyat de dues imatges que mostren alguns dels comentaris que ha rebut a través de les xarxes.

 

Captura de pantalla dels missatges | Twitter (@laura_rosel)

 

«Com a periodista no vals ni una pesseta, com a dona segurament menys», és només una de les frases que es pot llegir a les captures. «Ets un ésser menyspreable que utilitza el programa per faltar el respecte», continua el mateix usuari.

 

Captura de pantalla dels missatges | Twitter (@laura_rosel)

 

Les coses van a pitjor després d'això. No content amb haver-la insultat d'aquesta forma i haver-la acusat de ser una mala professional, la mateixa persona li segueix escrivint per amenaçar-la: «Si un dia et veig pel carrer, et juro pels meus morts que t'escupo a la cara». Uns missatges que acaben amb el crit «VIVA ESPAÑA».

 

Els seus seguidors, amb ella

Després de llegir aquests comentaris compartits per la mateixa Laura a les seves xarxes, han estat molts els seguidors de la presentadora que han volgut donar-li el seu suport amb missatges a través de Twitter.