Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Rosel a Xavier García Albiol: «Perdoni, però ara Catalunya no està governada des de Madrid?»

La presentadora del programa de TV3 'Preguntes Freqüents' va respondre al líder del PP Català sobre la negativa de governar Catalunya des de la distància
Imatge d'arxiu de la presentadora del programa de TV3 'Preguntes Freqüents', Laura Rosel. | CCMA

 

La periodista i presentadora del programa de TV3 'Preguntes Freqüents', Laura Rosel, ha deixat en evidència el president del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol. Durant l'entrevista que el programa emetia aquesta passada nit de dissabte, 28 d'abril, el popular assegurava que «no es pot presidir Catalunya des de la distància».

 

Unes paraules sobre les quals Rosel no es va poder resistir a respondre: «Perdoni, però ara Catalunya no està governada des de Madrid?», comentari que va provocar l'aplaudiment del públic. 

 

Albiol no veu violència en la xiulada al rei

En aquest sentit, Albiol ha insistit en el tema de formar Govern i ha recordat que «al Parlament hi ha molts diputats independentistes que poden ser presidents», al mateix temps que ha indicat que «el 155 durarà fins que no es pugui presidir la Generalitat amb normalitat», tal com publica 'El Nacional'. 

 

Pel que fa als presos polítics, el líder del PP Català ha admès que li impacta que hi hagi gent que coneix «que és a la presó», tot i assegurar que «els vaig advertir personalment que estaven jugant amb foc». 

 

No obstant això, Albiol reconeix que decisió de la policia de no deixar passar samarretes grogues a la final de la Copa del Rei «no era necessari». D'altra banda, la xiulada al rei li sembla «una falta de respecte», però no ho considera «violència»: «Les xiulades contra el rei a mi em sembla que són d'una falta d'educació tremenda, però no crec que siguin violència no molt menys». 

 

L'escridassada a Albiol per Sant Jordi a Badalona

Seguint amb el tema de les piulades, la periodista de TV3 pregunta a Albiol  sobre la monumental xiulada que va patir el dia de Sant Jordi a Badalona, la seva ciutat natal. «Allò no va ser espontani, estava preparat, jo només vaig repartir roses com fa sis o set anys que faig», explicava el popular. 

 

En aquest sentit, Albiol ha criticat que la seva presència el dia de la diada «es veiés com una provocació» i ha subratllat que ell no tenia intenció de marxar; «no van aconseguir la fotografia que volien, jo marxant a casa».