Laura Fa torna a la televisió catalana amb un programa molt especial

La catalana assegura que continuarà amb tots els seus projectes

La catalana Laura Fa somrient en una imatge del seu Instagram
Laura Fa tornarà a la televisió catalana amb un programa d'entrevistes | Instagram @laura_fa

La catalana Laura Fa torna a la televisió catalana. Des de fa anys estem acostumats a veure a la periodista a Telecinco comentant els últims temes de cor a ‘Sálvame’, però ara el digital ‘EnBlau’ ha avançat que podrem gaudir d’ella novament a la televisió de Catalunya.

Segons anuncia el citat mitjà i ha confirmat la mateixa periodista, Laura Fa col·laborarà a un programa d’entrevistes que s’emetrà els divendres a la nit al canal privat ‘Teve.cat’. Es tracta del ‘late night’ anomenat ‘La Nova Normalitat’, presentat pel també català Miquel Valls.

Valls i Fa tenen molt en comú, ja que el periodista també és actual empleat de Telecinco col·laborant com a reporter a ‘El programa de Ana Rosa’. Ara, la seva companya i paisana s’unirà al format que s’emet els divendres a la nit a ‘Teve.cat’.

Tal com informa el digital ‘EnBlau’, Laura Fa debutarà com a col·laboradora aquest divendres 4 de desembre a partir de les 23h. Allà parlarà amb Toñi Moreno, qui recentment ha estat mare i ha publicat un llibre sobre la seva experiència: ‘Madre después de los 40. La verdad del cuento’.

Laura Fa continua sumant projectes

Així, i segons ha confirmat la periodista a través de les xarxes, aquest nou projecte no interferirà en cap de les seves feines actuals. A les 5 hores diàries que suposa ‘Sálvame’-tot i que no està convocada cada dia- se li sumen els seus projectes a ràdio i televisió. Actualment col·labora a RAC1 amb ‘Vostè Primer’ presentat per Marc Giró, com també a Flashback a ‘El Vermut de Llucià Ferrer’. A més, participa en el podcast de la revista Lecturas –anomenat ‘A todo corazón’- els dimecres al migdia.

La catalana ja va demostrar el seu amor per la feina el Dia Mundial de la Televisió, on va compartir un ‘collage’ amb diverses fotografies dels seus projectes audiovisuals més reconeguts i una gran reflexió que resumeix la seva passió pel seu treball: «Llarga vida a l’entreteniment i a la informació!».


Comentaris

envia el comentari