L'escarni de Buenafuente a Malú i Rivera

L'humorista ha inclòs en el seu monòleg d'obertura a Malú i Albert Rivera

Buenafuente ha inclòs en el seu monòleg d'obertura a Malú i Albert Rivera
Buenafuente ha inclòs en el seu monòleg d'obertura a Malú i Albert Rivera | VER TELE

El tema del moment, la presumpta relació entre Albert Rivera i Malú, està propiciant tota mena d'acudits i comentaris. Descoberts per la revista 'Semana' gaudint junts de la nit de Sant Valentí a casa del polític, des d’aleshores les bromes sobre el futur de Malú com a primera dama han estat contínues.

Qui no s’ha volgut quedar enrere a l’hora de comentar sobre la parella més inesperada de l’any ha estat Andreu Buenafuente, que ha inclòs el tema en un dels seus monòlegs del seu programa ‘Late Motiv’, que s’emet per Movistar+.

 

 

«Lady Gaga ha trencat amb el seu promès. No descartem que hagi començat amb Pablo Casado (...) el centredreta és així, sempre s’està copiant».

Entre les rialles del públic, l’humorista prosseguia amb el seu monòleg: «No descartem res, eh. La següent notícia seria veure Abascal amb Rosa d’Espanya, és clar».

Ara bé, l’humorista també va voler llançar un avís a Malú, respecte de la seva relació amb Rivera: «Jo Malú només et diré una cosa, vigila que Albert vagi en serio, que no et vulgui només com a ventre de lloguer».

Malú i Albert Rivera
Malú i Albert Rivera | TELECINCO

 

Buenafuente, també s’atrevia amb els acudits sobre la falta de paraula del líder de Ciutadans, que va pactar amb partits amb els quals havia assegurat que no pactaria: «és normal que Rivera surti a ‘Semana’, és el temps que duren les seves promeses».

Una relació sorpresa

Aquest dimecres saltava la notícia de la possible relació entre la cantant Malú i el líder de Ciutadans Albert Rivera. La revista ‘Semana’ era l’encarregada de desvelar la relació i deixar a mitja Espanya amb la boca oberta.

El polític estava solter des de novembre, quan va trencar el seu matrimoni amb Beatriz Tajuelo, i fins ara no se li havia conegut cap parella oficial, tot i que s’especulava que hauria tingut diverses cites amb algunes noies. Per la seva banda, Malú ha estat sempre molt discreta amb la seva vida privada i l’última relació que se li coneix és amb Gonzalo Miró amb qui va tallar el 2017.

Malú i Rivera s’haurien conegut en una festa privada que va organitzar l’amic de professió de Malú i ‘coach’ de ‘La Voz’, Pablo López, i des de llavors, el polític s’hauria enamorat d’ella.

 

Comentaris

envia el comentari