Letícia Sabater, Falete i Rafael Amargo, candidats a entrar a 'GH VIP 7'

Els tres estan a punt de firmar un contracte amb Zeppelin

Letícia Sabater, una de les possibles participants de 'GH VIP7'
Letícia Sabater, una de les possibles participants de 'GH VIP 7' | YOUTUBE

‘GH VIP’ escalfa els motors i es comencen a saber ja els possibles candidats a participar en la pròxima edició d'aquest 'reality', com són Falete, Leticia Sabater i Rafael Amargo.

 

Després que Mila Ximénez confirmés per descuit la seva participació en el ‘reality’ i que ja hagin aparegut alguns possibles noms del càsting com Anabel Pantoja, Ángela Ponce o Patricia Rodríguez, ara s’hi afegeixen nous personatges a la «candidatura» per entrar a la famosa casa de Guadalix de la Sierra (Madrid).

 

Falete, Rafael Amargo i Letícia Sabater negocien el seu contracte

Segons informacions de ‘Fórmula TV’, el cantant Falete actualment estaria a punt de firmar el contracte amb Telecinco per a participar en el ‘reality’, després de l’experiència tan positiva viscuda a ‘Ven a cenar conmigo: Gourmet edition’, en la qual va resultar guanyador i va oferir a l'audiència molts moments divertits.

 

Falete tornaria a la televisió després de la seva participació a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet edition'
Falete tornaria a la televisió després de la seva participació a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet edition' | Cuatro

 

Una altra de les informacions que avançava el mateix portal d’informació és que el ‘bailaor’ Rafael Amargo estaria a punt de participar també en la pròxima edició de ‘Gran Hermano’. Aquesta no seria la primera experiència en un ‘reality’ del ballarí, ja que l’any 2013 va concursar amb la seva exdona a ‘Expedición Imposible’, un programa d’aventures que es va emetre a Cuatro. També, i en una faceta més professional, Rafael Amargo va participar com a membre del jurat a ‘Top Dance’ d’Antena 3 i com a professor d’expressió corporal al programa francès ‘Star Academy’.

 

Rafael Amargo, a punt de firmar amb Zeppelin
Rafael Amargo, a punt de firmar amb Zeppelin | La Vanguardia

 

Per la seva banda, la presentadora Letícia Sabater es trobaria en plenes negociacions amb la cadena sobre la seva participació en el ‘reality’, segons informa ‘El Español’, tot i que s’hauria d’esperar al setembre per veure si el contracte es concreta, ja que, actualment, part de l’equip de càsting està de vacances.

 

Letícia Sabater, a punt de tancar el seu fitxatge per 'GH VIP 7'
Letícia Sabater, a punt de tancar el seu fitxatge per 'GH VIP 7' | EUROPA PRESS

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari