Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

Leticia Sabater li diu a Yola Berrocal que la seva enemistat és perquè està enamorada d'ella

Així ho va explicar en un enfrontament a ‘Sálvame Deluxe’ d'aquest dissabte, 18 de novembre
Leticia Sabater: «Yola Berrocal està enamorada de mi» | Telecinco

 

El ‘Sálvame Deluxe’ de la setmana passada es va veure protagonitzat per l'enfrontament entre Leticia Sabater i Yola Berrocal. Ambdues van mantenir uns moments de retrets. Les exsupervivents es portaven a matar. Ajuntar-les en el plató, pel que sembla havia de servir per aixecar les destrals de guerra, però va ser tot el contrari, avivant encara més la polèmica. 

 

Doncs bé, aquest dissabte, 18 de novembre, el programa va decidir tornar-les a ajuntar, veient-se les cares de nou, per a un «combat final». Tal com ho informa el portal 'Ecoteuve', l'autora de 'La Salchipapa' ja sap el motiu del perquè Berrocal està enfrontada amb ella. A la meitat de l'enfrontament una de les col·laboradores li va dir a Sabater: «Tu creus que Yola està enamorada de tu». Amb la qual cosa ella va contestar: «Jo ho tinc claríssim».


Davant aquesta resposta, Yola va alucinar i es va posar les mans en el cap. Li va preguntar estranyada: «com ho havia notat». Alba Carrillo —convidada per a l'ocasió—, va sortir en la seva defensa: «Clar, com a vosaltres us uneix Feliciano». Una puntillada amb la qual va sortir Letícia. Tot seguit, Alba Carrillo va argumentar que Leticia li havia confessat que havia tingut alguna aventura amb el tenista.

 

Sabater va desmentir aquesta informació. Va aclarir que solament eren amics i mai havien arribat a més. Letícia va seguir llençant puntades a Yola: «M'he adonat que jo sóc com el típic nuvi que no et fa cas i això et posa i vas darrere meu». Yola li va respondre: «Letícia, el teu problema és que totes les teves inseguretats i totes les teves pors les carregues en altres persones».
 

Així que la trobada tampoc va servir per reconciliar-se entre elles. Tot el contrari. Sembla que els encanta estar barallades. A més va esquitxar a tercers. En aquest cas, Alba Carrillo es va emportar alguna que una altra contestació pujadeta de to.