IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Leticia Sabater li diu a Yola Berrocal que la seva enemistat és perquè està enamorada d'ella

Així ho va explicar en un enfrontament a ‘Sálvame Deluxe’ d'aquest dissabte, 18 de novembre

Leticia Sabater: «Yola Berrocal está enamorada de mí»
Leticia Sabater: «Yola Berrocal està enamorada de mi» | Telecinco

Ajuntar-les en el plató, pel que sembla havia de servir per aixecar les destrals de guerra, però va ser tot el contrari,

Doncs bé, aquest dissabte, 18 de novembre, el programa va decidir tornar-les a ajuntar, veient-se les cares de nou, per a un «combat final». Tal com ho informa el portal 'Ecoteuve', l'autora de 'La Salchipapa' ja sap el motiu del perquè Berrocal està enfrontada amb ella. A la meitat de l'enfrontament una de les col·laboradores li va dir a Sabater: «Tu creus que Yola està enamorada de tu». Amb la qual cosa ella va contestar: «Jo ho tinc claríssim».


Davant aquesta resposta, Yola va alucinar i es va posar les mans en el cap. Li va preguntar estranyada: «com ho havia notat». Alba Carrillo —convidada per a l'ocasió—, va sortir en la seva defensa: «Clar, com a vosaltres us uneix Feliciano». Una puntillada amb la qual va sortir Letícia. Tot seguit, Alba Carrillo va argumentar que Leticia li havia confessat que havia tingut alguna aventura amb el tenista.

Sabater va desmentir aquesta informació. Va aclarir que solament eren amics i mai havien arribat a més. Letícia va seguir llençant puntades a Yola: «M'he adonat que jo sóc com el típic nuvi que no et fa cas i això et posa i vas darrere meu». Yola li va respondre: «Letícia, el teu problema és que totes les teves inseguretats i totes les teves pors les carregues en altres persones».
 

Així que la trobada tampoc va servir per reconciliar-se entre elles. Tot el contrari. Sembla que els encanta estar barallades. A més va esquitxar a tercers. En aquest cas, Alba Carrillo es va emportar alguna que una altra contestació pujadeta de to.


Comentaris

envia el comentari