'L'home de negre' s'incorpora a 'Hora Punta', de Javier Cárdenas

El col·laborador va abandonar 'El Hormiguero' per intentar «evolucionar»

Pablo Ibáñez, en 'Hora Punta'
Pablo Ibáñez, a 'Hora Punta' | TVE

'L'home de negre' ha tornat a aparèixer. Un any després del seu comiat a 'El Hormiguero', el que va ser gran col·laborador de Pablo Motos ha decidit incorporar-se a la competència. Javier Cárdenas va anunciar el seu nou company a 'Hora Punta', decisió que no haurà agradat massa a la direcció d'Antena 3.

Amb un perfil semblant a l'ofert durant onze anys a Atresmedia, Pablo Ibáñez va repetir estilisme amb les ulleres de Sol, encara que sense la seva coneguda gavardina. A més, les seves actuacions espectaculars, de fum, foc i efectes especials tampoc han variat, a l'espera que aconsegueixin l'èxit desitjat a TVE.

Una estrena decepcionant

L'arribada de 'L'home de negre' a 'Hora Punta' ha estat tacada, i no per la seva actuació. Javier Cárdenas ha estat l'objectiu de les crítiques per no dedicar ni un segon del seu programa a valorar el Dia de la Dona, decisió que no ha estat ben rebuda entre la seva audiència.

De la mateixa manera, sembla que l'èxit l'espai de Cárdenas continua sense ser comparable al que gaudeix Pablo Motos. 'El Hormiguero' va gaudir d'un 11,8% de share, convertint-se en el líder indiscutible de la nit espanyola, tendència que Pablo Ibánez tractarà de reconduir amb les seves properes intervencions.

Estancat en la seva imatge

'El hombre de negro' durante su etapa en 'El Hormiguero'
'L'home de negre' en una de les seves aparicions a 'El Hormiguero' | Atresmedia

'L'home de negre' va reconèixer, després de la seva sortida d'Antena 3, que el canvi era necessari per poder «evolucionar». «Tenia coses al cap que no tenien cabuda dins el programa», va reconèixer. Per això, va decidir «no continuar sent 'L'home de negre'», per poder dedicar-se a nous projectes.

Sembla, però, que la seva idea no ha estat tan fructífera com es podria esperar, ja que la imatge de Pablo Ibáñez continua estant molt catalogada. En la seva primera actuació a 'Hora Punta', el col·laborador no va oferir una versió molt diferent de la coneguda fins al moment, situació que pot causar incomoditat, per estancar-se en un personatge.


Comentaris

envia el comentari