YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Lidia, la dona de Flo Fernández que va conèixer a la televisió i només té 3 fotos

Fa més de vint anys que estan junts, però són molt poques les ocasions en què se'ls ha vist junts

Florentino Fernández amb el davantal del programa Masterchef
Florentino Fernández al programa 'MasterChef Celebrity' | RTVE


Florentino Fernández s'ha consagrat com un dels humoristes més destacats i coneguts d'Espanya. No obstant això, poc es coneix sobre la seva vida privada.

El madrileny va aconseguir participar a 'MasterChef Celebrity 5' gràcies a la seva família, ja que només cuinava per ells a casa. Flo sempre ha mantingut en la intimitat la seva vida privada. Són molt poques les ocasions en què ha parlat sobre Lidia, la seva parella, i Joan, el seu únic fill. Flo i la seva dona es van conèixer A el 'El Informal', on l'humorista era EL presentador i Lidia treballava en la producció.

Florentino Fernández amb la seva dona Lidia de Fernández
Florentino Fernández amb la seva dona Lidia de Fernández | GTRES


Es vaN casar l'any 2010 a París

Flo i Lidia van celebrar el seu casament secret l'any 2010 a l'ambaixada espanyola de París, ciutat on residia la família de Lidia. El fill de la parella va ser l'encarregat de portar les arres, en honor al pare d'ella, que havia mort recentment.

Tot i casar-se fa deu anys, ja fa més de dues dècades que estan junts. «Són 20 anys ja, amor meu. 20 anys, 20 dies, 20 hores, 20 segons... No és res, la meva nena preciosa», va escriure el gener del 2019 al seu compte d'Instagram, deixant tothom sorprès.

 

Flo volia ser conductor d'autobusos

Flo va aterrar a la televisió de casualitat. Ell aspirava a seguir les passes del seu pare i ser conductor d'autobusos de l'EMT, però el fet d'haver de dur ulleres va truncar el seu somni. Ara bé, abans d'arribar a la televisió, va fer altres feines com la de vigilant jurat. Tanmateix, el seu talent innat per a l'humor va acabar atorgant-li el títol d'un dels grans humoristes d'Espanya. Va començar la seva carrera al programa 'Esta noche cruzamos el Mississippi'.

«El meu fill diu que no entén com puc ser còmic»

Malgrat fer més de trenta anys que treballa a la televisió, ha aconseguit mantenir la seva família allunyada del focus mediàtic. «Porto una vida molt normal, vaig al mercat, vaig al supermercat, faig la compra, porto el meu fill a l'escola», ha explicat en una entrevista per a 'El País'. A més, ha assenyalat que els còmics surten perdent en la vida real, perquè tenen una cara «molt més histriònica».

El seu únic fill, Joan, de disset anys, encara se sorprèn amb el fet que el seu pare es dediqui a l'humor: «A mi em passa una mica això, de fet el meu fill diu que no entén com puc ser còmic perquè soc seriós». Tot i això, ha deixat clar que està «feliç» de mantenir allunyats els seus éssers estimats de l'opinió pública.

Ha gaudit 'MasterChef Celebrity' per partida doble

Tota la família ha seguit el pas de Flo per 'MasterChef Celebrity 5'. No s'han perdut cap episodi, tot i que el madrileny ha destacat que veure's a la televisió ha estat «molt estrany». «És estrany perquè estic acostumat a saber les ximpleries que faré, encara que a l'espectador li sembli que són espontànies. Estic acostumat a saber tot el que es farà», explicava.

«A 'MasterChef' no et diuen què passarà, ni què cuinaràs. Aquest és un dels avantatges, la llibertat absoluta per fer en qualsevol moment el que vulguis», deia en l'entrevista, deixant clar que ha gaudit del concurs per partida doble: com a concursant i com a espectador.


Comentaris

envia el comentari