Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La catalana Lidia Torrent simula un mareig per provocar que dos pretendents de 'First Dates' es puguin conèixer

L'acció va cridar l'atenció de Carlos Sobera, que va atendre-la ràpidament
Moment en el qual Lidia Torrent va afirmar estar marejada | Cuatro

 

‘First Dates’ és un programa d'aquells que mai deixa indiferent a ningú. El passat dimecres, en aquest sentit, el programa va viure un dels seus moments més excèntrics quan Lidia Torrent va cridar l'atenció de les càmeres en afirmar que s'estava marejant.

 

Mentre Carlos Sobera era a la barra atenent un dels concursants del programa, Torrent va començar a sentir marejos i es va haver de recolzar al costat d'una de les portes del restaurant per no perdre l'equilibri. Va ser en aquest instant quan Sobera, en veure què estava ocorrent, va fer un recés per atendre Lidia Torrent. 

Tot va resultar ser un muntatge 

«Hi ha algun metge a la sala?», va preguntar ràpidament Sobera, després d'instar a Torrent a què s'assegués en una de les cadires de l'espai. Tot seguit, dos homes es van acostar ràpidament a la cambrera per prestar-li la seva ajuda.

 

Torrent, però, va cridar l'atenció de molts quan es va aixecar sense problema i va explicar que havia estat un «teatrillo» per presentar als dos homes. Que, curiosament, van alçar-se de les seves cadires perquè són metges. 

 

Sobera, coneixedor de la 'trama', es va fer el despistat i ràpidament va aprofitar per presentar als dos pretendents. Així mateix, ambdós van acceptar sopar junts i Sobera els va acabar confessant que tot havia estat un muntatge perquè es poguessin conèixer entre ells.

 

Una catalana sorprèn en parlar de la mort del seu marit

La situació va ocórrer fa només uns dies. Una dona, enmig d'una cita, va relatar que el seu marit «està al cel» i que, per la qual cosa, ella estava «a la glòria».

 

La trobada entre Dolors, una operària de fàbrica de la localitat de Ripoll; i en Juan Carlos, un pintor de Barcelona, va ser una cita entre dos catalans que va cridar l'atenció per la impactant revelació de la dona, que va prosseguir el seu discurs dient: «D'això en diuen humor negre»