Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame

Entre llàgrimes: Anabel Pantoja revela els detalls de la ruptura amb Omar Sánchez

La col·laboradora de 'Sálvame' ha trencat el silenci

Quatre mesos després d'aquell casament tan polèmic a La Graciosa i després dels nombrosos entrebancs que es van trobar per a poder segellar el seu amor, Anabel Pantoja i Omar Sánchez sembla que han trencat.

Cosa que els amics més íntims de la parella ja veien venir, com és el cas de Raquel Bollo, que va assistir al casament.

«Tenia la impressió que durarien poc. Ell és molt bon nen, però tenen maneres de ser molt diferents… Jo sabia que a l'Anabel, Canàries se li quedaria petit», comentava la tertuliana a 'Viva la vida'.

Va ser la mateixa dissenyadora qui va confirmar, en representació de la seva amiga, que aquesta i el seu marit havien decidit donar-se un temps.

«Sí que és veritat que estaven passant una crisi i que fa quinze dies, l'Anabel li va demanar un temps a l'Omar», explicava.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja al seu casament
Omar Sánchez i Anabel Pantoja només fa quatre mesos que es van casar | GTRES

Mentrestant, Kiko Matamoros al·legava que la neboda d'Isabel Pantoja havia demanat al seu marit «un cessament de la convivència», que va coincidir amb la tornada a 'Sálvame'.

I és que molts apunten que les Canàries se li han quedat petites, a Anabel. Sobretot des que triomfa com influencer i té tants compromisos professionals.

Ha estat a 'Sálvame Lemon Tea' on la protagonista del moment ha donat la cara. Després de tornar a la televisió amb tots els luxes, un nou disgust amenaça de trencar la felicitat de la neboda d'Isabel Pantoja.

Primer pla d'Anabel Pantoja plorant
Anabel Pantoja ha trencat el silenci i ha parlat sobre la separació | Mediaset

«Hi ha ruptura», ha confirmat. «Entenc que hagi estat un xoc per a tothom. Fa dues setmanes que vaig tornar i he sigut una cuirassa, però ningú se n'ha adonat».

«La decisió l'he pres jo», ha aclarit. «Crec que ell s'ho ha pres bastant malament», deia sobre la reacció que ha tingut Omar.

«M'agradaria deixar clar que vinc aquí a explicar el que ha passat, però no a desmentir res».

No obstant això, la 'Pantojita' va deixar molt clar que «no hi ha hagut terceres persones. Podem tenir amics que siguin solters».

«En una parella, després de quatre anys, et pots desgastar. L'amor es desgasta», feia entendre.

«El casament va ser una oportunitat per a seguir endavant amb tots els somnis que teníem pendents».

La suposada tercera persona que hi ha darrere de la ruptura d'Anabel Pantoja i el seu marit

A més, Kiko Matamoros fins i tot va insinuar que la influencer ha iniciat una relació amb una altra persona.

«Té a veure amb un senyor que ha aparegut a la vida de l'Anabel Pantoja», assegurava. «Per qui ha perdut el cap i perdrà o ha decidit destruir la relació que tenia amb l'Omar».

«Malgrat l'escàndol que suposa, es produeix en aquestes circumstàncies: amb un casament de fa tres o quatre mesos en què ella ja té clar que la relació no anirà gaire lluny».

Per part seva, Omar presumptament està molt dolgut, ja que es pensava que la seva dona li havia demanat un temps pel desgast de la relació, no perquè hi hagués algú més.

Fins ara, però, tant l'un com l'altre han preferit no parlar gaire respecte a aquest tema. Anabel, però, va trencar el silenci per a demanar respecte.

A més, també va parlar sobre el seu entrenador personal, un jove molt atractiu amb qui sempre ha presumit públicament de la complicitat i bona relació que tenen.

«Després de totes les informacions que s'han dona, em veig obligada a parlar per tal de no perjudicar tres persones que tenen família, feina i vida, i que no hi tenen res a veure», assenyalava Anabel en una story d'Instagram.

«El meu entrenador i amic íntim és @javiipantoja, i cap altre. Em veureu amb ell compartint entrenaments, sopars i moments, com fins ara he fet públicament. Sense que sigui cap tercera persona, perquè no existeix. Demano respecte per a tothom», afegia.

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
La notícia de la separació ha sorprès molt el cosí d'Anabel, Kiko Rivera | Catalunya Diari

Mentrestant, Omar, o el 'Negro', que és com la col·laboradora li deia afectuosament,  s'ha refugiat amb els seus amics.

Sens dubte, la notícia de la separació ha enxampat tothom per sorpresa, inclosos Kiko Rivera i Irene Rosales.

«Me n'he assabentat avui, i em fa molta pena. Jo a l'Omar li tinc molt d'afecte, i a la meva cosina, en realitat també, i em fa molta pena», manifestava el DJ. «Tant de bo sigui mentida».