Sandra Barneda mirant a càmera en el plató de la Isla de las Tentaciones 3

«Hay más imágenes para ti»: Llista de concursants confirmats de 'La última tentación'

Les fogueres ja treuen foc i les parelles venen disposades a passar comptes pendents

'La última tentación', la seqüela de 'La Isla de las Tentaciones' està a punt de donar el tret de sortida. I cada nova informació que surt sobre el 'reality' ens deixa amb ganes de més. De fet, ja s'han filtrat els noms de diversos dels protagonistes, ja que van ser enxampats en l'aeroport.

De la primera edició, Fani Carbajo, Christofer Guzmán i Andrea Gasca (amb la seva nova parella, Roberto). De la segona, Marta Peñate, el seu ex Lester i la temptadora Patri i també Mayka amb el seu noi Alejandro.

Finalment, de la tercera podrem comptar amb la presència de Marina Garcia, una de les participants que més joc va donar. Però no sabem si acompanyada del seu ex Jesús.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Uns fitxatges que han fet suposar que també comptarem amb la presència d'altres personatges imprescindibles com Rubén Sánchez (per Fani i Christofer), Ismael Nicolás (ex d'Andrea) o Isaac Lobo i Lucía (per a Marina).

A més, també comptarem amb la presència d'alguns dels temptadors que més enrenou van generar en el seu moment. Ens referim a Stefany, que va causar sensació entre els nois de la seva edició. Manuel, llavors parella de Lucía, no trigava a caure en la temptació.

No obstant això, la jove quedava molt aixafada quan va veure que el gadità perdia el cap per Fiama. Ella venia de la primera edició del 'reality' disposada a revolucionar el vesper, i tant de bo que ho va aconseguir.

A partir d'aquest moment va decidir centrar-se en Jesús, xicot de Marina, amb qui va gaudir d'unes setmanes molt còmplices. Una cosa pel qual va ser molt criticada, ja que ella al·legava que en cap moment va arribar a creure's el seu romanç.

Altres com Óscar, que repetirà per tercera vegada, Julián o Bela, vindran amb ganes de seguir donant-se a conèixer. D'aquesta forma, podrem gaudir de la retrobada dels participants més polèmics del 'reality' i que prometen seguir donant joc. A més, l'experiència els servirà per passar comptes pendents.

Els comptes pendents dels concursants de 'La Isla de las Tentaciones'

Per exemple, recordem que en la primera edició Fani va enganyar al seu xicot i va caure en la temptació amb el temptador Rubén. No obstant això, ell la va abandonar a la foguera final i Carbajo va marxar sola del programa.

Mesos després, Fani i Christofer confirmaven que havien tornat, i avui dia segueixen feliços i amb plans de casar-se. D'altra banda, tampoc té desperdici la història de Marina i Jesús. Ella li va ser infidel al seu noi de fa sis anys i va caure en les urpes d'Isaac Lobo.

A 'La Isla', els dos semblaven estar d'allò més enamorats, i fins i tot feien plans de futur. Per la seva banda, Jesús intentava ofegar les penes en braços de diverses temptadores. Malgrat això, després d'acabar el 'reality', el conte va fer un gir de 180 graus.

I és que ens assabentàvem en directe que Isaac havia traït a Marina amb una altra participant del programa i també amiga, Lucía. Així, queda clar que hi ha bastants comptes pendents que han quedat en l'aire, tant dins com fora de l'illa.

I el fet de tenir als grans protagonistes reunits suposa tota una 'bomba' televisiva que veurà la llum aquesta tardor. A més, ens morim per descobrir en quin punt han quedat les seves relacions i si podrien tornar a pecar. Podrien ensopegar dues vegades amb la mateixa pedra?

Sandra Barneda tornarà a posar-se al capdavant del format en aquesta quarta temporada. I, segons ha avançat, ens esperen grans sorpreses. «Cap guionista podria haver escrit tot el que ha passat i se'n veurà en 'La última tentación'», avançava.

«A més, el format comptarà amb un element nou per als espectadors, molt potent tant visualment com des del punt de vista del contingut. És un format que sorprendrà i entretindrà moltíssim, atraparà el públic des del primer moment».

Just per això, Barneda es mostra feliç de poder presentar una vegada més el 'reality'. «Formar part d'aquesta aventura ha estat molt enriquidor», ha assenyalat.

«Ha estat com veure'ls créixer i veure que aquesta família dona peu a un nou format que estic convençuda que funcionarà tan bé o millor que l'original», assegura.