La llista dels concursants de la vuitena edició de 'Tu cara me suena'

Un dels programes més populars d’Antena 3 ha donat a conèixer els primers noms dels concursants que s'enfrontaran per aconseguir el gran premi
 

La vuitena edició de 'Tu cara me suena’ està a punt d’arribar i Antena 3 s’està encarregant de la seva tornada, la qual tindrà lloc un cop hagi finalitzat ‘La Voz Kids’. Així doncs, un dels programes més cèlebres d’Atresmedia inaugurarà una nova edició, i s’han fet públics alguns dels noms que hi participaran.

La llista de concursants de la vuitena edició de ‘Tu cara me suena’

Tal com ha explicat la revista 'Lecturas', Antena 3 ha donat a conèixer la identitat dels concursants que s’enfrontaran per aconseguir el gran premi del talent show musical. Els primers confirmats han estat Jorge González, Belinda Washington, Cristina Ramos, María Isabel i El Monaguillo. El més sorprenent ha estat la confirmació de la participació dels germans Jesús i Daniel, coneguts amb el nom artístic de Gemeliers.

Gemeliers han estat confirmats com a participants de 'Tu cara me suena'
Gemeliers han estat confirmats com a participants de 'Tu cara me suena' | MTMAD

Respecte al jurat, aquest continuarà estant format per  Chenoa, Carlos Latre, Lolita Flores i Ángel Llàcer, i seran els responsables de donar consell als concursants i de jutjar les seves actuacions. El càrrec de presentador l'ocuparà Manel Fuentes, qui farà de mediador de 'Tu cara me suena' amb l’ajuda dels jutges.

El cert és que els guanyadors de les darreres edicions, tals com Blas Cantó, María Villalón, Edurne i Ruth Loreno, van superar les expectatives tant de l’audiència com dels jutges amb les seves interpretacions. Els propers concursants hauran de treballar de valent per superar-los si volen aconseguir la vuitena victòria de 'Tu cara me suena'.

L'actriu Belinda Washington participarà a 'TCMS 8'
L'actriu Belinda Washington participarà a 'TCMS 8' | EUROPAPRESS

Sergio González, conegut amb el nom artístic d''El Monaguillo', és humorista, locutor i presentador
Sergio González, conegut amb el nom artístic d''El Monaguillo', és humorista, locutor i presentador | GTRES

També pots llegir...