Els famosos que han 'deixat tirat' Jorge Javier i han rebutjat anar a 'Supervivientes'

Telecinco va rebre crítiques per fitxar concursants desconeguts
Jorge Javier Vázquez presentant 'El tiempo del descuento' a Madrid el 26 de gener de 2020
La cadena va intentar moltes negociacions abans de tancar el càsting | GTRES

'Supervivientes 2020'posa punt final a la seva actual edició convertint-se una vegada més en líder d'audiència. El debat final va ser presentat per Jorge Javier Vázquez i un cop més, ho va fer amb èxit, anotant més de tres milions d'espectadors.

El concurs de supervivència serà recordat aquest any per la pandèmia global del coronavirus.Mediasetva haver de modificar completament la dinàmica de l'última gala i els concursants romanen encara aïllats en un complex de luxe en un municipi madrileny, complint la quarantena imposada pel govern.

Ja s'obre el càsting per la pròxima edició

Ara, la productora del reality treballa en conjunt amb la cadena per organitzar el càsting de 'Supervivientes 2021'. Telecinco acostuma a fitxar figures de renom i popularitat com Isabel Pantoja o Rocío Flores, dues de les concursants amb el pressupost més alt de les seves respectives edicions.

Abans de l'arrencada de cada edició, Mediaset elabora una llarga llista de possibles noms per participar en el programa. Les propostes solen ser sempre molt potents, però moltes vegades, hi ha famosos que no accedeixen a anar a l'illa ni per tot l'or de l'món.

Molts polítics van rebutjar-ho

A principis d'aquest any, la cadena de Paolo Vasile va començar a especular amb les estrelles que haurien estat temptades per donar carnassa en el concurs més vist de Telecinco. Entre la important llista de fitxatges frustrats destaquen noms com el de Cristina Cifuentes o Albert Rivera, que es van negar a iniciar qualsevol tipus de negociació.

Bertín Osborne també va ser un altre dels noms més sonats. El presentador de 'Mi casa es la tuya'va rebutjar per segona vegada consecutiva la seva participació. «Com he d'anar a Supervivientes?» es preguntava en EsRadio. «Com cony he de ficar-me jo tres mesos en una illa amb tot el que he de fer?», li formulava Bertín a Federico Jiménez Losantos.

El nom de Juan Carlos Monedero també va ser un dels que van estar a sobre de la taula. Era una gran aposta de Mediaset per assistir a l'illa, però el polític va rebutjar la proposta de Bulldog TV, productora de 'Supervivientes'.