Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Lluís Gavaldà, cantant d'Els Pets, presentarà un nou programa de música a TV3

'El celobert', l'espai que presentarà, prové d'un programa radiofònic de Catalunya Ràdio
Lluís Gavaldà | Diari Més

 

Un nou programa arriba a TV3 de la mà d'un dels músics més importants de Catalunya, el cantant d'Els Pets Lluís Gavaldà. El programa s'anomenarà 'El celobert' i serà parlarà sobre aspectes relacionats amb la música però d'una forma especial.

 

Es tracta d'un programa nou a la televisió, però no a la ràdio, d'on ha sigut rescatat. El mateix Lluís Gavaldà ja presenta aquest espai a Catalunya Ràdio, però ara, tant l'espai com ell, han fet el salt a la petita pantalla.

  

 

 

Les històries que expliquen les cançons

El programa parlarà de música, desvelant quines històries s'amaguen darrere de les cançons dels més importants cantants solistes i grups de la música pop. Així es fa també en la seva versió radiofònica.

 

Cada dia Gavaldà ja explica a la ràdio grans o petites històries que amaguen algunes cançons: germans mal avinguts, cançons pensades especialment per segons quins dies, missatges en clau amagats a les lletres dels temes i moltes coses més.

 

Ara podrà compatir el seu amor per la música també a través de la televisió, on no només podrà posar so a les històries sinó també imatge. L'espai es tracta d'una docusèrie de música pop, cada programa tindrà una durada d'uns 30 minuts.
 

De producció pròpia

Vicent Sanchis, director de TV3, ja va assegurar fa un temps que no garanteix que la cadena pugui seguir emetent produccions externes a partir del juny. És per això que alguns programes estan sent cancel·lats i s'està apostant per la producció pròpia, com és el cas d'aquest nou programa.

 

'El celobert' es tracta d'un espai produït íntegrament a TV3, pel que la cadena aposta ara que a causa de motius econòmics, segons Sanchis, ja no es podran emetre produccions externes. 

 

Sanchis ha explicat en més d’una ocasió que Hisenda reclama a la CCMA des de fa anys 168 milions d’euros per un canvi de criteri en l'IVA per a entitats que reben subvencions públiques. A partir d’aquest passat novembre aquest canvi s’ha convertit en llei pel que la cadena pública ja no pot posposar més els pagaments, que hauria de ser aquest any de 30 milions.