Oriana, Iván González, Labrador, Macarena y Yola en 'La Casa Fuerte'

A la llum la gran mentida de 'La casa fuerte': és un muntatge i hi ha proves

Dos dels concursants estan en entredit per la seva relació, que podria ser un muntatge

Dijous passat donava inici el nou 'reality show' de Telecinco: 'La Casa Fuerte'. Es tracta d'un format innovador on diversos concursants coneguts, uns en parella i altres en solitari, intenten fer-se amb el botí que alguns guarden a les seves habitacions i per això han de realitzar tot tipus de proves i d'argúcies.

El programa va començar ja amb batussa entre dues de les seves participants, Leticia Sabater i Oriana, i ara està en entredit perquè, pel que sembla, hi ha dos famosos que han fet un muntatge i que estan intentant fer creure una mentida a l'audiència. Ens estem referint a l'esmentada Oriana i a Iván González, dos ex tronistes de 'MYHYV'.  La parella ha 'venut' al públic que han tingut un afer en aquests mesos i sembla que no és així, d'acord amb les informacions que ha donat el mitjà 'Columna cero'.

Muntatge entre els concursants

Oriana i Iván González en l'estrena de 'La Casa Forta'
Oriana i Iván González, segons diferents mitjans, han fet un muntatge. | Telecinco

Segons aquesta publicació, els dos concursants van ordir un pla per aconseguir entrar a 'La Casa Fuerte'i, un cop dins, «muntar un teatre» sobre una suposada relació. I ho justifica exposant que, durant la quarantena, Oriana estava amb el seu nòvio (Luis Mateucci) i que així ho mostrava a les xarxes socials. No obstant això, de sobte, uns dies abans que es confirmés la seva participació al reality, va començar a deixar caure que havia tingut alguna cosa amb Iván.

És més, una cop es va revelar que els dos serien al programa, van començar a compartir, de forma simultània, les mateixes imatges d'un llit i amb idèntics llençols, per així jugar amb l'audiència i insinuar que havien tingut relacions sexuals. No obstant això, aquí no queda tot. Ja en la nit de l'estrena de 'La casa fuerte' els dos van parlar del tema, ella es va mostrar gelosa dels coquetejos d'ell amb altres i ell, com és habitual, apostava per presentar-se com un 'casanova'.

Sembla, però, que poc els ha durat el muntatge. Primer, perquè ja hi ha diferents mitjans que l'han destapat, i fins i tot presentant com a proves diferents imatges a les xarxes socials, i segon, perquè la convivència entre ells ha deixat clar que no se suporten i, per tant, és impossible que hagin tingut alguna cosa. Caldrà esperar, això sí, per veure fins on estan disposats a arribar per tal de tenir fama i seguir sent notícia.