'Els lobos' fan esperar l'audiència

500 programes després el pot de 'Boom' continua sense amo
'Los Lobos' esperant a guanyar el pot | Antena 3

 

Des del moment en què es va filtrar que 'Els Lobos' anaven a guanyar el pot de 'Boom' aquest estiu, els espectadors no veuen el moment que això succeeixi. El premi ja ascendeix als 4 milions d'euros i el que porten acumulat és de 2,5, per la qual cosa seran més de 6,5 milions d'euros el que es portin a casa els quatre concursants.

 

Impaciència per veure a 'Els Lobos' guanyar el pot

Els espectadors del concurs 'Boom' ja estan una mica cansats d'esperar que 'Els Lobos' guanyin d'una vegada per totes el pot. El programa presentat pel català Juanra Bonet està fent pura estratègia per captar als espectadors, que estan impacients per veure quan aquests concursants s'emportaran el premi. Antena 3 no para de generar expectació. Fa un parell de setmanes es va filtrar que 'Els Lobos' havien aconseguit guanyar el pot, però l'audiència encara espera a què Antena 3 emeti aquest programa.

 

Les xarxes acusen '¡BOOM!' d'afavorir els 'Lobos' | Antena 3

 

500 programes però encara s'ha d'esperar

La sorpresa va arribar en el programa 500 d'aquest grup de participants, tot semblava indicar que seria el dia clau per guanyar el premi, fins i tot els concursants es van vestir de gala. Però no va ser així, els espectadors del programa encara hauran d'esperar per veure el que serà un dels moments més històrics de la televisió.

 

'Els Lobos' trenquen tots els rècords

Aquestes maniobres d'Antena 3 semblen funcionar, ja que el programa continua registrant rècords històrics d'audiència. Ara el gran dubte és saber quan s'emportaran els 4 milions d'euros. Serà un moment que tots els espectadors voldran veure, i és que 'Els Lobos' acumulen més de 500 programes, fent rècord de permanència en un mateix format.