YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Logan s'engreixa 15 quilos després del seu pas per 'Supervivientes'

El model ha recuperat el pes que tenia abans d'entrar al concurs i ha augmentat un parell de quilos més

El antes y el después de Logan tras engordar 15 kilos
L'abans i el després de Logan després d'engreixar-se 15 quilos | CatalunyaDiari.cat

L'última edició de 'Supervivientes' va ser un autèntic èxit d'audiència i, dos mesos després de la final, Telecinco encara n'està traient suc. Els platós de 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe' s'han convertit des d'aleshores en una passarel·la per on els diferents concursants del 'reality' han anat passant per explicar com els hi està anant la seva vida després de l'estada Hondures.

La guanyadora Sofía Suescun ha estat la que més interès mediàtic ha generat per les anades i vingudes en la seva relació amb Alejandro Albalá. També Raquel Mosquera ha protagonitzat diversos programes d'allò més sonats. Per la seva banda, malgrat no trepitjar el plató, Alberto Isla ha estat un dels concursants de qui més s'ha parlat per la seva ruptura amb Isa Pantoja.

Ara, l'últim en anar a 'Sálvame' ha estat Logan Sampedro, que ha patit un canvi radical en la seva vida. Com a mínim pel que fa a l'aspecte físic, i és que sembla que al model li ha anat molt bé tornar a Espanya i poder gaudir d'unes setmanes de vacances.

 

S'ha engreixat quinze quilos des de la final

Segons ha explicat l'asturià, s'ha engreixat quinze quilos des que va acabar el programa: «És normal, al 'reality' es mengen 50 grams d'arròs al dia, i quan els participants vam tornar ens esperava una súper paella, cal gaudir dels plaers del menjar!», deia el Míster Global Espanya 2017, que s'havia quedat pràcticament en els ossos a la recta final de 'Supervivientes'.

De fet, Logan explica que d'aquests quinze quilos, realment només n'ha guanyat dos, ja que els altres tretze ja els tenia abans de marxar cap Hondures i els havia perdut durant l'estada al programa. Un canvi físic del qual assegura estar-ne orgullós i reconeix estar molt feliç amb el seu cos i poder estar novament en ple estat de forma i de salut.

Sofía Suescun y Logan en la final de 'Supervivientes'
Sofía Suescun i Logan a la final de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Manté el contacte amb Sofía i Romina

El nou aspecte de Logan ha generat interès, però no ha estat el més comentat al programa. Els col·laboradors de 'Sálvame' volien conèixer més coses dels diferents embolics amorosos que l'asturià va tenir a l'illa amb Sofía Suescun i Romina Malaspina. «Això de Romina és absurd. Em cau súper bé però no hi ha ni una sola prova», assegura, després de reconèixer que ha passat uns dies de vacances amb ella.

Per l'altre costat, no va quedar massa clar que havia passat realment amb Sofía, amb qui es diu que hi va haver alguna cosa més que una bonica amistat a l'illa. Tot i que semblava que al final la relació no havia acabat de la millor manera, Logan ha reconegut que després del final del programa ha seguit mantenint el contacte amb ella, a la vegada que ha posat entre dit la seva lleialtat cap a Alejandro Albalá.


Comentaris

envia el comentari