Primer pla de Lola, exconcursant de Supervivientes i La Isla de las Tentaciones

L'avís de Lola, de 'La isla', al seu ex: «No penso parar»

L'exparella segueix embrancada en una batalla per la custòdia del seu gos, Horus

Lola i Diego, coneguts pel seu pas per 'La Isla de las Tentaciones', segueixen immersos en una autèntica guerra per la custòdia del seu gos, Horus. Sí, perquè la finalista de 'Supervivientes' li retreu al seu ex que no li permeti veure a la seva mascota i que també es negui a col·laborar o arribar a un acord de custòdia.

Així, Lola reivindica el seu dret a passar temps amb l'animal, al qual estima com si fos un fill. I per a això, recorria al seu canal de Mtmad fa unes setmanes per anunciar públicament la seva decisió de prendre mesures legals.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Després de sortir de 'Supervivientes', em poso en contacte amb Diego per poder quedar i veure a Horus la temporada que em tocava», començava explicant.

«Al qual ell em respon que ja no està a Lleó, que està a Santander i si vull veure al gos, he d'anar d'Alacant a Santander a veure'l», prosseguia.

Després de negar-se Diego a cedir una mica o oferir alguna solució, tots dos s'embrancaven en una forta discussió. «Jo li dic que vaig a buscar a Horus a Santander, sempre que ell baixi després a Benidorm a buscar-lo».

En aquest moment, la resposta del jove es limitava a retreure-li la seva infidelitat. «Ell em diu que no i em treu el tema de 'La Isla de las Tentaciones'», remarcava.

«Em diu que li vaig ser infidel i que prou fa ell amb donar-me l'oportunitat de veure a Horus», explicava bastant molesta. «Jo em poso seriosa, perquè no vull que es manipuli amb el meu gos i és l'única forma que té de fer-me mal».

Segons Lola, el seu ex es dedica a utilitzar a Horus per fer-li mal, encara que ella té els mateixos drets. «Vam quedar a la custòdia compartida, cadascú tindria el seu dret a estar amb Horus», recordava.

No obstant això, ella remarcava que la seva intenció no és treure-se'l, «ja que no és just que perdi al seu pare, però també té dret a estar amb mi, que soc la seva mare».

Diego i Lola, enfrontats per la custòdia del seu gos

I davant d'aquestes greus acusacions, Diego no trigava a respondre-li a través de les seves xarxes socials. «Horus porta gairebé set mesos vivint amb mi, amb la meva gent, amb la meva família, a casa meva», explicava.

«Fa gairebé set mesos que no veu a Lola. Òbviament no s'ha oblidat d'ella ni s'oblidarà mai, però ja està acostumat a viure amb mi», afegia l''extronista'.

«Si ara ve Lola, s'emporta el gos a 800 quilòmetres a Benidorm, després al cap de dos mesos torna aquí... Horus no té ni tres anys i no tindrà mai una llar definitiva», remarcava sobre la seva decisió.

«Bastant que li cedeixo el gos dos mesos», insistia. «Per a tu serà una experiència dir que vas emprendre accions legals contra la teva exparella i que vas perdre el cas, però és contingut per al teu canal de Mtmad», arremetia.

«Això sí que és trist», lamentava. «No vull acabar d'aquesta manera. La nostra relació va ser increïble i molt bonica mentre va durar», assegurava.

I tancava el tema assegurant que «estàvem molt enamorats els dos, però endavant, emprèn accions legals contra mi. Estic supertranquil».

Per la seva banda, sembla que aquesta resposta no li ha fet gaire gràcia a Lola, que ha tornat a la càrrega. «Si tan segur estàs que tens totes les de guanyar, per què no reculls els burofaxos que t'envia la meva advocada?», li ha retret.

«Dos s'han enviat i dos han estat retornats perquè resulta que no viu cap persona en aquest domicili amb aquest nom. Quan estan enviats a casa teva i a la dels teus pares», assegura la jove.

D'aquesta forma, l'ha advertit que no pararà: «No he deixat de lluitar per Horus i no tinc intenció de fer-ho». És més, fins i tot el seu xicot, Iván Rubio, s'ha atrevit a parlar del tema, arribant a qualificar de «porcada» això que el càntabre està fent.