Sandra Barneda presentant 'La isla de las tentaciones 3'

Lola, de 'La Isla de las Tentaciones', farta dels 'haters': «Si em voleu humiliar...»

La jove ha intentat defensar-se a través de les seves xarxes socials

Sens dubte, Marta de Lola s'ha convertit en una de les grans protagonistes de 'La Isla de las Tentaciones'. I és que el seu comportament a República Dominicana no només ha desquadrat la seva parella, Diego, i a les seves companyes de la vila, sinó també als teleespectadors, que encara no assimilen els constants canvis d'humor de Lola.

La lleonesa està vivint l'experiència al màxim, tant que fins i tot, ha arribat a flirtejar amb tres temptadors diferents: Simone, Rubén i Carlos. No obstant això, l'últim ha estat l'únic a provar «l'essència lleonesa» de Lola. I és que la concursant i el sevillà ha protagonitzat les escenes més tòrrides del 'reality', cosa que ha originat una allau de comentaris.

Marta de Lola respon a les crítiques

Després d'una tensa foguera amb Diego, en la qual Lola prometia portar-se bé en la seva vila i no acostar-se a cap noi per no ofendre més la seva parella, aquesta començava a coquetejar amb Carlos pràcticament minuts després de la sonada trobada amb el seu noi. Immediatament, les xarxes socials cremaven contra la lleonesa, acusant-la de falsa, mentidera i de mala amiga, per embolicar-se amb el temptador de Lucía.

Davant aquestes crítiques, la jove no li ha quedat més remei que fer unes declaracions en les seves 'stories' on explicava el perquè del seu comportament i donava les gràcies a tots aquells que li donaven suport, malgrat el seu comportament a República Dominicana. «Vull donar les gràcies a tota la gent que m'entén i no em jutja perquè han passat pel mateix. No soc l'única persona al món que pot estar confosa o fer coses que altres persones no entenen. Ja m'explicaré en el seu moment».

Cansada de rebre comentaris de mal gust criticant el seu comportament a l'illa, la jove ha volgut recalcar que, malgrat tot, «estic feliç amb mi mateixa, em sento bé, estic perdonada interiorment. No necessito que ningú em perdoni perquè jo m'he perdonat a mi, perdonat en el sentit que estic en pau. Per a la gent que em diu 'guarra', dir-vos que us quedeu a la superfície, no m'afecta, les crítiques constructives que donen la seva opinió educadament, fins i tot les contesto. I les crítiques nocives, que es basen en l'insult fàcil (ho entenc, hi ha gent que no dona per a més), no us molesteu, que la majoria ni les llegeixo, i quan ho faig ric».

«Sé qui soc, com soc i què vaig viure. Llavors, dir-vos que no m'enfonsareu, estic súper a la superfície, tant me fa tot el que em digueu, tinc la meva vida, la meva família, les persones que estimo al meu costat i això és l'única cosa que m'interessa», continuava dient la jove, deixant clar que les crítiques dels 'haters' no l'afecten per a res.

Malgrat tot, Lola és conscient que ha entrat en un 'reality' i que està exposada a tota classe de crítiques: «És normal que em critiqueu i jo ho entenc, per això hi ha el programa i les xarxes socials, però de veritat, no malgasteu el vostre temps si em voleu humiliar, no ho aconseguireu. Vaig tenir una temporada molt dolenta, però no em feu cap falta per ser feliç. Me'n vaig a beure uns vins!».

Cal recordar que Diego, conegut artísticament com a 'James Lover', tampoc ha tingut molt bon comportament dins de l'illa, fent-se petons fins en dues ocasions amb diferents temptadores. El seu flirteig amb Carla dins de la vila és més que evident, una cosa que Lola mai li ha retret, al contrari que ell.