YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Lola, de 'La Isla de las Tentaciones', mostra com era abans d'operar-se els pits

La lleonesa ha compartit aquest 'secret' amb els seus seguidors a Instagram

Sandra Barneda presentant 'La isla de las tentaciones 3'
Lola, de 'La Isla de las Tentaciones', mostra com era abans d'operar-se els pits | Mediaset

Si parlem de la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' hem de fer esment obligat a una concursant, i aquesta no és altra que la lleonesa, Lola. Aquesta jove, que participa amb el seu xicot (Diego), està donant molt de joc al programa, tant és així que, en les últimes setmanes, és l'absoluta protagonista.

El perquè? Doncs ho és pel seu 'affaire' amb Simone, el seu posterior rebuig a aquest solter i, fins i tot, les seves llàgrimes per recuperar al seu noi. Això sense passar per alt que després ha tingut més que paraules amb Carlos, i que s'ha enfrontat a la seva parella en una foguera de confrontació. No obstant això, avui és notícia per un altre motiu, en concret, perquè no ha dubtat a mostrar als seus seguidors en xarxes socials com era abans d'operar-se el pit.

El canvi d'imatge de Lola

La jove lleonesa, que compta amb 482.000 seguidors a Instagram, és molt activa en aquesta xarxa social i, així, no dubta a compartir amb els seus fans des dels seus estilismes fins a les seves compres passant pels seus plans. I, precisament per aquest motiu, ha volgut donar resposta a algunes de les qüestions que aquests tenien curiositat en fer-li a través de les 'stories'.

Una circumstància que ha dut al fet que es parli del canvi d'imatge que ha experimentat d'uns mesos cap aquí. I és que, concretament, han volgut saber sobre l'operació de pit que s'ha realitzat.

L'abans i el després de l'augment de pits

Les persones que segueixen a Lola són coneixedors que abans d'entrar al 'reality' va decidir fer-se un canvi d'imatge, aquest, com hem esmentat, va ser sotmetre's a un augment de pit. Amb la voluntat de tenir més detalls d'aquesta qüestió, els seus seguidors li han demanat el següent a través de les 'stories' d'Instagram: «Ensenya una foto d'abans d'operar-te els pits». I, d'aquesta manera, la jove no ha dubtat a fer-ho, compartint una imatge d'abans de la intervenció en la qual es veu que tenia uns pits petits.

Fotomuntatge amb el Stories de Lola de 'L'Illa de les Temptacions'
Així era Lola abans de sotmetre's a l'augment de pit | Catalunya Diari/ Instagram

No sabem si tenia complex o no per aquest motiu, però el que sí que sabem és que no va dubtar a sotmetre's a una operació per augmentar-los, on el resultat va ser més que notable. Només cal veure qualsevol dels vídeos o instantànies del seu pas per 'La Isla de las Tentaciones'.

Més retocs de Lola

No obstant això, no va ser l'únic 'retoc' que la lleonesa es va realitzar per participar en el citat 'reality' de Telecinco, ja que, sembla, en el seu desig de lluir radiant en aquest, no va dubtar a sotmetre's a un tractament especial per al seu cabell. Volia evitar que aquest lluís encrespat per la humitat existent a República Dominicana i, per això, es va aplicar en aquell des de queratina fins a 'Botox' passant per productes especials a favor de la hidratació.

Però, encara hi ha més. Lola també va voler que la seva pell estigués radiant i per aquest motiu es va realitzar una neteja profunda de la cara, es va oxigenar la pell, va apostar per reduir els signes de l'acne i, fins i tot, es va fer un 'peeling'. Així, ho ha donat a conèixer la revista 'Cuore'.

No és l'única concursant amant de l'estètica

Lola es va preparar per estar espectacular a 'La Isla de las Tentaciones', però una altra de les seves companyes de concurs el que ha fet ha sigut canviar d'imatge després d'aquest. Qui? Doncs ens estem referint a la sevillana Marina.

Aquesta jove no només s'ha tallat els cabells i s'ha canviat el color sinó que el seu rostre deixa clar que s'ha realitzat algun retoc. De fet, s'ha sotmès a una rinoplàstia, que li ha permès 'afinar' el seu nas, i també li ha donat volum als seus llavis.


Comentaris

envia el comentari