Lola, de 'La Isla', revela que pateix un problema de salut

La jove ja està en mans de professionals

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
Lola, de 'La Isla', revela que pateix un problema de salut | Catalunya Diari

Que Lola s'ha convertit en la protagonista indiscutible de la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' és una cosa que a ningú se li escapa. Poc temps després d'aterrar a la República Dominicana, la jove ja apuntava maneres amb Simone, el primer solter que se li va acostar, però Lola va acabar rematant la feina amb Carlos. Els seus continus acostaments íntims aixequen expectació mentre Diego es mostra sorprès per l'actitud de la seva noia.

La popularitat de Lola l'ha portat a aconseguir milers de seguidors a Instagram -supera els 500.000- i davant ells ha confessat el problema de salut que arrossega des que va arribar de República Dominicana i  com està de difícil  resultant ser per a ella. Encara que afirma que ja s'ha posat en mans de professionals, encara ha de passar un temps per tornar a ser la d'abans.

Lola confessa el seu problema de salut

L'actitud que Marta de Lola ha tingut durant la seva participació en la tercera edició del 'reality' ha provocat que la jove hagi estat fortament criticada. No obstant això, han estat precisament les seves polèmiques les que també han aconseguit que els seus seguidors d'Instagram augmentin.

Lola és molt activa en les xarxes socials i és habitual veure-la compartir nombroses publicacions. Però, en aquesta ocasió, la jove s'ha volgut sincerar amb els seus fans als quals també ha demanat ajuda per superar un problema que s'arrossega des de fa algun temps. I és que des que va arribar de República Dominicana, Lola ha patit un brot d'acne.

Unes marques en la seva pell que són conseqüència d'un desordre hormonal que pateix i que s'ha convertit en un mal de cap. «Els estic controlant amb diversos productes, però aquí segueixen, és un problema hormonal pels anticonceptius, tinc ovaris poliquístics», ha explicat la lleonesa. Lola prenia anticonceptius, però va decidir deixar-los perquè «retenia moltíssims líquids» i ara la seva cara s'ha omplert de grans.

Muntatge fotogràfic de diverses captures de Lola de la 'Illa de les Temptacions' parlant del seu acne
Lola mostra el seu problema amb l'acne | Xarxes Socials

La xicota de Diego va decidir acudir al metge que li va aconsellar una sèrie de productes, però fins que les seves hormones no s'estabilitzin difícilment desapareixeran. De moment, la jove aconsegueix dissimular amb maquillatge i l'ús de filtres en les seves publicacions d'Instagram.

Les marques la segueixen estimant

Malgrat el seu petit problema, Lola ha aconseguit fer-se un lloc en el món de les 'influencers', ja que el seu mig milió de seguidors l'avalen i la seva popularitat segueix creixent. No són poques les marques o productes que compten amb ella per promocionar-se i, encara que el seu brot d'acne li preocupa bastant, ja està intentant posar-li solució.

L''expretendenta' ha demostrat que el seu és mostrar-se el més natural possible, i prova d'això és la 'storie' que ha compartit amb els seus fans, on es mostra sense cap mena de pudor a l'acne que està patint a la cara. A més, amb la seva actitud deixa clar que ja sap gestionar molt millor les crítiques que rep dels seus 'haters', que no van dubtar a carregar contra ella per la seva infidelitat cap a Diego.

Si alguna cosa no ha caigut gens bé als seguidors de Lola ha estat que aquesta no complís la promesa que li va fer a Diego a la foguera de confrontació. Tot i el penediment per haver fet «coses pitjors» amb Carlos sota els llençols i de prometre al seu noi que no feria un pas més, Lola va caure en les xarxes de Carlos tot just arribar a la vil·la.

Una cosa que els seus fans no perdonen, i que han fet servir per criticar l''expretendenta' fent al·lusió a la seva falta de sinceritat. Tanmateix, sigui com sigui, la veritat és que Lola ha fet un pas al capdavant i ha demostrat que no tot és tan perfecte com es veu en les xarxes socials, i no té por de les crítiques que pugui rebre.


Comentaris

envia el comentari