Les cares més famoses de Telecinco en una imatge promocional

No hi haurà boda a Telecinco: parteixen peres mesos abans de casar-se

Una cara molt coneguda de Telecinco ha decidit posar punt final a la seva relació abans de passar per l'altar

Aquesta setmana ha estat plena de ruptures sentimentals a Telecinco. Després que Christian Gálvez i Almudena Cid ho deixessin, una altra parella ha posat punt final a la seva relació, just abans de passar per l'altar.

Es tracta de Lola Mencía, exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' i 'Supervivientes', i Iván Rubio, futbolista del Polop. Ell ha donat la notícia i ha deixat tothom bocabadat.

Imatge de la parella
Lola Mencía i Iván Rubio han sorprès amb la seva ruptura. | Instagram 

Lola Mencía i Iván Rubio trenquen

Fa gairebé un mes, Lola i la seva parella anunciaven als quatre vents que es casarien. A les xarxes socials van compartir imatges de la demanada de matrimoni especial que ell li havia fet. Va tenir lloc sota l'aigua mentre feien submarinisme al primer aniversari de la seva relació.

Ella, encantada, va respondre amb un sí. Per això ha sorprès que ara, poc després d'una petició tan romàntica, hagin trencat definitivament.

El futbolista i tiktoker ha estat l'encarregat de donar a conèixer la notícia a través de les xarxes. «Lola i jo ja no estem junts. Ha estat per culpa meva, ho assumeixo».

De la mateixa manera, ha deixat palès que «ja no hi ha marxa enrere» i també que tot ha estat perquè la «relació estava molt deteriorada».

Rubio s'ha mostrat dolgut i molest en aquestes declaracions, fins i tot fastiguejat. Sembla que durant tot aquest temps ha hagut de suportar molts comentaris en contra, crítiques i rumors. Per això ha arribat a manifestar: «M'importeu un rave». 

«A qui no li agradi, que em deixi de seguir. Tant de bo us mengeu una merda amb la Loteria».

 

Mencía, per part seva, no s'ha manifestat. Però ha deixat clar que passa alguna cosa perquè ha compartit a xarxes alguna imatge d'ella mateixa plorant. Això sí, s'espera que molt aviat doni explicacions i que ho faci a través del canal que té a MTMAD: Wild Lola.

Lola Mencía i Iván han tingut una relació molt complicada

La separació definitiva de Lola i d'Iván ha tingut lloc després d'una relació plena d'alts i baixos. Sense oblidar tampoc que sempre ha estat marcada pels rumors.

Només començar a sortir junts, ja estaven al focus mediàtic. El motiu va ser el seu pas polèmic a 'La Isla de las Tentaciones'. En aquell programa, havia trencat amb la parella que tenia aleshores, Diego, perquè li havia estat infidel i havia coquetejat amb dos concursants.

Malgrat tot, no van fer cas de les crítiques i van continuar endavant amb la relació. Tanmateix, els rumors van tornar a atacar-los mentre ella estava concursant a 'Supervivientes'. .

En aquell moment, les xarxes i alguns programes televisius van revelar que ell li havia estat infidel. És més, es va fer públic que el futbolista era molt faldiller i que podia haver-ho fet més d'una vegada.

Tot això va provocar que el jove es mostrés molt molest i que fes manifestacions molt dures. Fins i tot, que prengués la decisió de no tornar a aparèixer a la televisió.

Imatge de la parella
Lola i Iván han hagut de fer front a tota mena de rumors. | Instagram

Un cop acabat el reality, Lola va assabentar-se'n de tot i van tenir una sotragada molt dura. Després de la demanada de matrimoni, tot semblava que ho havien superat. Al final, però, ha estat només un miratge i ara ja no queda res.