Loli Álvarez, nova concursant de 'Supervivientes 2019'

La que fou una cara coneguda a 'Crónicas Marcianas' s'haurà de retrobar amb Yurena, una de les seves enemigues

Loli Álvarez
Loli Álvarez va ser coneguda pel programa 'Crónicas Marcianas' | La Coctelera

A poc a poc es va completant la llista de concursant de 'Supervivientes 2019'Aquest dijous el programa 'Ya es Mediodía' anunciava que Loli Álvarez és una altra de les participants d'una de les edicions més esperades del programa de Telecinco. 

Tot i que feia molt temps que Álvarez estava desapareguda dels platós de televisió, molts la recordaran, especialment, per les seves aparicions a 'Crónicas Marcianas'. Una vegada acabat el mític programa presentat per Xavier Sardà, la popularitat d'Álvarez va anar decreixent fins a gairebé convertir-se en una desconeguda. 

Els seus mítics enfrontaments amb Yurena

Cal no oblidar els enfrontaments que la ja confirmada concursant de 'Supervivientes 2019' va tenir en el seu moment amb personatges com Yurena. Ambdues recorrien els diferents programes explicant les seves discussions i protagonitzant fortes desavinences.

Precisament aquesta mala relació entres les dues, és el ganxo que ha utilitzat el programa, ja que, Yurena, també volarà direcció a Hondures. Així doncs, durant el transcurs del programa es podran reviure moments d'alta tensió entre les dues o, pot ser, es reconcilien i deixen enrere tots els mals temps passats.

Álvarez, la nova milionària

La darrera aparició televisiva d'Álvarez va tenir lloc a 'Sálvame', en la qual, va explicar les raons per les quals s'havia convertit en milionària. La dona va fer pública la victòria del seu home, Roni Santos, en relació amb una demanda de paternitat. Concretament, Álvarez celebrava que la seva economia havia augmentat fins a tres milions d'euros després de demostrar que el seu fill era fill d'un milionari gallec. 

Pensant doncs que Álvarez no necessita els diners, tot apunta al fet que vulgui participar a 'Supervivientes 2019' per a gaudir de l'experiència i, per què no, tornar a fer-se un lloc en els platós de televisió. 'Supervivientes 2019' donarà el tret de sortida el pròxim 25 d'abril, tal com va anunciar aquesta mateixa setmana el seu presentador, Jorge Javier Vázquez. 

En aquesta edició, sens dubte, la gran estrella serà Isabel Pantoja, que ha sorprès a tothom amb la seva participació en el concurs. Altres dels integrants són Omar Montes, Colate, Violeta Magriñán, Loli Álvarez o Dakota, entre altres.

Loli Álvarez
Loli Álvarez en la seva darrera aparició televisiva | TELECINCO

Comentaris

envia el comentari