Loli Álvarez, primera expulsada de 'Supervivientes 2019'

Poc després Carlos Lozanos, Mónica Hoyos, Jonathan i Mahi s'han convertit en els nous nominats del concurs de supervivència

Colate, Jonathan i Loli Álvarez
Colate, Jonathan i Loli Álvarez eren els expulsats de la setmana passada | TELECINCO

Loli Álvarez és la primera expulsada de 'Supervivientes 2019'. Una setmana després de l'inici d'una de les aventures més esperades de Telecinco, l'audiència va decidir que fos Álvarez qui posés punt final a la seva estada a l'illa.

Però la sorpresa va arribar quan la marxa d'Álvarez no es va convertir en definitiva i va rebre la notícia que, a partir d'ara, havia d'aprendre a sobreviure des del conegut com 'palafito'. Es tracta d'un indret solitari on la concursant haurà de buscar-se la vida ella sola, sense l'ajuda de ningú i amb els únics recursos d'un kit de supervivència.

Nous líders i nominats

A més a més, podrà robar eines, estris i menjar sempre que pugui de les dues platges en les quals encara competeixen la resta de concursants. Aquest nou repte, lluny de ser una empenta per a demostrar les seves habilitats, va ser un cop dur per a Álvarez. La concursant va fer un autèntic drama i es va mostrar molt desconsolada davant la notícia de Jorge Javier Vázquez. No obstant això, Álvarez no ha tingut més remei que passar la primera nit en solitari. 

A banda de la primera expulsió, durant el programa d'aquest dijous al vespre també es van conèixer els noms dels nous nominats i líders de la setmana. En relació als nominats, l'audiència haurà de decidir ara qui dels següents concursant ha d'abandonar Hondures. Es tracta de Carlos Lozano, Mónica Hoyos, Mahi i Jonathan. Per la seva banda, els nous líders són Chelo García Cortés i Violeta. 

Els nous nominats de 'Supervivientes'
Carlos Lozano, Mónica Hoyos, Jonathan i Mahi són els nous nominats | TELECINCO

 

L'absència de Lara Álvarez

Cal destacar que els participants van haver de realitzar diverses proves, entre les quals, estava una de localització que va guanyar l'equip liderat per Albert, fet que va obligar a l'intercanvi de platges. Per tant, l'equip d'Albert va passar a competir a Playa Piratas, i el d'Isabel Pantoja a Playa Señores. 

Una de les sorpreses de la nit va ser l'absència de la presentadora a Hondures, Lara Álvarez. Segons sembla, l'asturiana es va trobar indisposada i no va poder estar al capdavant del programa estrella d'aquesta temporada a Mediaset. Malgrat el succés, no es van donar més detalls sobre l'estat de salut de la presentadora i el programa es va desenvolupar sense problemes.

Loli Álvarez
Loli Álvarez va fer un drama en assabentar-se del seu nou destí | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari