Loli a 'First Dates'

Loli, la dona que va anar a 'First Dates' després que se li morissin diversos nòvios i amants

Ha deixat atònits els espectadors de 'First Dates' amb la seva experiència sentimental

A 'First Dates' hem pogut conèixer molts participants que han tingut molt mala sort amb l'amor. Per exemple, el noi que va confessar que l'havien deixat 93 cops. Tot i això, el cas de la Loli ens ha deixat bocabadats.

Ha acudit al programa de Cuatro per a trobar la seva mitja taronja després que diverses de les seves parelles hagin mort.

La complicada vida sentimental de Loli

Amb pas ferm i decidit va ser com va arribar a 'First Dates' Loli, una netejadora madrilenya de 51 anys. I també va ser molt clara des del principi. Tant és així, que va exposar: «He passat per tots els estats civils, i fins i tot he viscut ajuntada amb homes, però tampoc m'ha anat bé».

En aquest punt, va ser quan va fer la confessió que més va sorprendre. Fent referència als homes amb qui havia estat, va dir: «Ells o es moren o desapareixen. No és que sigui la vídua negra ni res d'això, es moren sols, però no se m'ha mort només un, sinó diversos».

«I els que no, desapareixen. Fan un David Copperfield i sa mare sabrà on són, perquè jo no».

I va ser igual de contundent pel que fa a la condició que posava per tenir alguna cosa amb un home. «Digueu-me superficial, però si no m'entra per la vista, no m'entra per enlloc. Aquí ho deixo», va afirmar rotunda.

Loli té una cita a 'First Dates'

Després d'aquesta presentació tan singular, va tenir una cita amb un xofer jubilat de 55 anys, també de Madrid. Un home que va reconèixer que no havia tingut sort amb les dones. Això sí, tenia molt clar com volia que fos la dona que el seduís.

Va explicar: «M'agrada que em posin calent i que em fotin canya, perquè així gaudeixo més».

Només veure Loli, José va quedar encantat. «És 100% el que jo he demanat», va dir. A ella, però, l'home no li va agradar tant, i va deixar de manifest que no era els que buscava a nivell físic.

Loli i la seva cita a First Dates
Loli va tenir una cita a 'First Dates' amb un home que no era del seu estil | Mediaset

No obstant això, van tenir un sopar molt agradable i divertit en què van parlar de molts temes. Per descomptat, del seu passat sentimental, del qual ella va donar més dades curioses. En concret, va explicar: «Estic sola des d'abans de la pandèmia».

«He passat per tots els estats civils: em vaig casar una vegada, em vaig separar, després em vaig quedar vídua. Després vaig conèixer un altre home, però tampoc em va anar bé la cosa. Més tard vaig decidir estar sola i llavors va venir la pandèmia».

I va afegir: «El meu marit va morir fa quinze anys, i des de llavors he tingut altres parelles, però no n'hi ha hagut cap millor que ell».

Durant la vetllada no va deixar de sorprendre José i els espectadors. I és que va arribar a dir: «Els homes haurien de tenir data de caducitat, com els iogurts. Que els obris i vegis que et duraran fins a l'any que ve».

Però aquí no es va acabar tot. Una altra de les frases estrella de la nit va ser: «L'amor caduca. Si no qualla des del principi, per què l'hem d'allargar? Si no flueix, la xona no bull. Se't tanca com si fos una petxina amb llimona».

Ell reia amb totes les ocurrències de Loli, i estava encantat, sobretot quan li va dir que ella era «dominant» al llit. Tot i això, la cosa no va quallar i després de sopar cadascú se'n va anar a casa seva.

A Loli, l'amor se li ha escapat una altra vegada. Per sort, en aquesta ocasió no hi ha hagut morts ni desaparicions pel mig i tot ha sigut molt menys traumàtic.