Lolita ataca Telecinco per defensar Antena 3

L’aparició de la cantant a ‘Sábado Deluxe’ ha estat «gratuïta», per tant «ho pot dir» sense cap mena de retret

El presentador de 'Gran Hermano', Jorge Javier Vázquez
Lolita ha defensat Antena 3 durant l'entrevista que li ha fet Jorge Javier a Telecinco | Cedida

L’obsessió de Jorge Javier Vázquez contra Antena 3 el porta a atacar aquesta cadena en qualsevol ocasió, tal com ho ha fet en el darrer ‘Sábado Deluxe’. El presentador de ‘Sálvame’ i ‘Gran Hermano’, entre altres, és el rostre més reconegut de Telecinco i sempre que pot critica la «cadena trista» de la televisió, referint-se a Antena 3. 

No obstant això, en aquesta ocasió les seves constants crítiques i menyspreus li han esclatat a la cara gràcies a la seva última convidada, Lolita Flores, de qui estava valorant els treballs que la intèrpret ha protagonitzat al llarg de la seva carrera, però Jorge Javier no es podia imaginar que perdria el control de l’entrevista.

Al començament del programa, Lolita ha volgut celebrar que l’obra de teatre ‘Freda’ ha rebut una crítica positiva, a més a més del naixement del seu primer nét. Durant tota l’entrevista, Lolita i Jorge Javier han parlat sobre diversos temes, però un d’ells ha acabat esclatant en el moment en el qual el presentador ha tocat l'última polèmica que va sorgir a ‘Operación Triunfo 2018’.

lolita flores
Lolita Flores defensa Antena 3 a Telecinco | CatalunyaDiari.cat

 

Lolita, la defensora d’Antena 3

En preguntar-li per la seva opinió, la cantant no ha dubtat en recordar que a ‘Tu cara me suena’, programa d’Antena3’, també va passar quelcom semblant. Tanmateix, abans de fer-ho, Lolita ha aprofitat per atacar Jorge Javier Vázquez i Telecinco: «En aquesta cadena trista, com vosaltres l’anomeneu, que per mi no és trista, perquè m’està donant de menjar des de fa quatre anys, que és Antena 3, doncs per mi trista, res, al contrari, i estic molt agraïda a ‘Tu cara me suena’».

A més a més, Lolita ha volgut deixar clar que la seva aparició a Telecinco ha estat «gratuïta», per tant «ho pot dir» sense cap mena de retret. La reacció de Jorge Javier Vázquez davant les dures paraules de la cantant quedava completament patent amb l’expressió de la seva cara i és que el presentador no estava gens d’acord amb ella.

Després d’això, Lolita ha detallat amb què comparava la polèmica d’‘Operación Triunfo’ i ha volgut recordar el succés que van protagonitzar José Corbacho i Silvia Abril a ‘Tu cara me suena’ quan van parodiar  ‘Cómeme el donut’ de Glitch Gyals. La parella va demanar no especificar el títol de la cançó perquè en aquell moment existia el rumor que «els que canten el dònut tenen interposada una demanda», sense especificar si els intèrprets eren els demandats o els que demandaven.


Comentaris

envia el comentari