Lolita Flores adverteix que ella no canta més a Espanya

L'artista ha confessat que al seu país només fa teatre i que per cantar i ser reconeguda ha de marxar a l'estranger

Lolita Flores al 'Sábado Deluxe'
Lolita Flores assegura que ella a Espanya no canta més | Telecinco

Lolita Flores sempre s'ha caracteritzat per seguir amb orgull la saga dels Flores. De fet, el seu talent és innat i li desborda per cada porus de la seva pell. Ara bé, Lolita també ha deixat sempre clar el que pensa i no ha tingut mai problemes per parlar de la realitat als platós.

En aquest sentit, el passat cap de setmana el programa 'Viva la vida' de Telecinco, es va posar en contacte amb la gran dels germans Flores per a preguntar-li sobre la mort de Camilo Sesto. Durant la seva intervenció, se li va preguntar que si pensava que se li havia fet a Camilo el reconeixement que es mereixia com a cantant al llarg de la seva vida.

«Si hi ha algú pitjor reconegut a la música en aquest país, sóc jo», lamenta

Sense pèls a la llengua, Lolita va dir que a Espanya no es reconeixen molts dels bons cantants que es tenen i que, per exemple ella, ja ha decidit no cantar més al seu país i sí fer-ho a l'estranger. «Si hi ha algú pitjor reconegut a la música en aquest país, sóc jo. Per això, aquí a Espanya no canto més, marxo a Amèrica a cantar. A mi no m'han reconegut encara. Ja tinc 61 anys i gràcies a Déu, en el teatre em va molt bé», explicava Lolita.

I és que la filla de la gran Lola Flores sap bé el que diu, sobretot, després de la gira per Amèrica que està duent a terme amb la seva germana, Rosario. Les dues han arrasat en escenaris de la República Dominicana, Miami i Nova York amb la seva fortalesa, el seu carisma i la seva música. D'altra banda, a Espanya Lolita està triomfant amb l'obra de teatre «La fuerzadel cariño», una comèdia coprotagonitzada per Luis Mottola, Antonio Hortelano i Marta Guerras.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari