Lolita Flores al 'Sábado Deluxe'

Lolita Flores confessa que té un deute amb Hisenda

L'artista assegura que no té res estalviat i que ha hagut de demanar bestretes a amics i familiars per a poder pagar cada mes

A Lolita Flores no li falta ni art ni treball. Ara bé, sí que li falten diners. Almenys així ho va confessar ella mateixa durant la seva entrevista del passat dissabte al 'Sábado Deluxe'. Segons explica 'La Coctelera', la germana de Rosario Flores va començar a patir problemes econòmics preocupants després de la seva boda amb Pablo Durán.

En aquest sentit, explicava que després de cobrar l'exclusiva que li va fer una revista pel seu casament, Hisenda li va fer una inspecció i, des de llavors, ha de de fer front de unes despeses molt elevades. 

Una multa que ronda els 600.000 euros

Concretament, Flores va confessar que la multa rondava els 600.000 euros, fet que la va obligar a vendre la seva casa per a poder pagar-la. Més enllà del deute, l'actriu va voler deixar que ella no ha comès cap frau fiscal, sinó que el programa va arribar amb uns deutes que no va poder pagar quan van arribar. Tot i que Flores va pagant religiosament a Hisenda, va fer una crida perquè els actors puguin tenir més facilitats a l'hora de resoldre aquestes problemàtiques, ja que la seva situació laboral és contínuament irregular.

«Hisenda hauria d'entendre que els artistes hi ha mesos que treballem molt i altres que no es treballa. El que guanyem s'equilibra. La vida de l'actor no és fàcil. S'ha d'arribar a un acord, no de no pagar, però sí de posar facilitats. Ens estem deixant la pell. Jo vull pagar la meva multa», assegurava. Tanmateix, va confessar que havia demanat diners a persones de confiança del seu entorn per a poder fer front el deute.

«He demanat ajuda a amics i bestretes. No em cau la cara de vergonya. No tinc res estalviat. No tinc casa ni matalàs, però la nevera la tinc plena. Per a menjar encara tinc, però estalviat res. La meva mare em va deixar aquestes cames meravelloses, molt art i molt amor, però diners res de res», sentenciava l'estimada artista.

Lolita Flores al 'Sábado Deluxe'
Lolita Flores ha confessat que ha demanat ajuda econòmica | Telecinco

 

També et poden interessar...

  • Lolita confessa els seus mètodes de bellesa per lluir una pell envejable
  • Lolita Flores celebra els seus 61 anys centrada en la seva carrera