Lomana humilia Cayetana Álvarez de Toledo al programa de Risto

L'excandidata de VOX al Senat ha revelat un secret de la vida privada de la diputada del PP

Lomana ha criticat durament a Cayetana Álvarez de Toledo
Lomana ha criticat durament a Cayetana Álvarez de Toledo | Twitter (@todoesmentiratv)

Un dels rostres més reconeguts de la 'jet set' espanyola, Carmen Lomana, ha estat la protagonista del programa de Risto Mejide 'Todo es mentira' de Cuatro. L'excandidata al Senat per VOX ha estat convidada per repassar l'inici de la legislatura. Lomana ha començat dient que «algú que està pres no hauria d'estar al Congrés» i ha afegit que «en molts països això seria inconcebible».

Però la crítica de Lomana ha continuat i en aquest cas li ha tocat a l'única diputada del PP català a Madrid, Cayetana Álvarez de Toledo, amb qui ha coincidit en alguns esdeveniments organitzats pel diari 'La Razón' i sembla que no mantenen una bona relació

Carmen Lomana noo suporta a la dirigent argentina del PP, Cayetana Álvarez de Toledo
Carmen Lomana no suporta a la dirigent argentina del PP, Cayetana Álvarez de Toledo | Cedida

 

«Antipàtica, altiva i arrogant»

Lomana no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de criticar i humiliar a la dirigent argentina del PP a qui ha titllat de «tremendament antipàtica, altiva i arrogant». A més, ha indicat que Álvarez de Toledo té «una forma de parlar nefasta per a un polític perquè no sap empatitzar» i ha afegit que «la sents parlar i immediatament et poses en guàrdia».

La de la 'jet set', que ha reconegut que Cayetana «no és un personatge que m'encanti», no ha dubtat en revelar un dels secrets de la vida privada de la diputada argentina i ha fet públic que aquesta havia anat al logopeda per treure's l'accent argentí tot i que assegura que «li ha deixat un dolentíssim».

Alcaldessa de Madrid

L'empresària ha manifestat que es considera «aficionada a la política» i que un dels seus somnis polítics seria convertir-se en l'alcaldessa de Madrid. Tot i que ara per ara descarta tornar a la política i assegura que «ja no vull saber res» de VOX amb qui es va presentar com a candidata al Senat «per fer-los un favor».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari