IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El detall que més va cridar l'atenció de la gala d''OT' ahir

Aquest gest s'ha entès com el final d'un cicle del programa musical

Nina assegura en una cadira en un plató de televisió
Nina sorprèn lluint la mateixa roba que a la gala 0 d''Operación Triunfo 1' | Instagram

Nina va ser una de les protagonistes secundàries de l'última gala d''Operación Triunfo', que va acabar proclamant guanyadora Nia, gràcies al 'look' que va escollir per acomiadar-se del programa, qui sap si, ara sí, de manera definitiva. 

Els més fidels del programa, els que fa 20 anys que el segueixen des d'aquella primera edició que va catapultar a la fama Rosa López, David Bisbal, David Bustamante i Chenoa, entre altres, segurament se'n van adonar ràpidament del detall de la roba de Nina, però per les noves generacions va passar més desapercebut i va ser ella mateixa qui ho va haver d'explicar després que Roberto Leal mencionés el tema. 

La cantant vestia amb un elegant vestit negre i ratlles blanques que molta gent va reconèixer perquè era un vestit que ja va portar al programa. Concretament, Nina va inaugurar la gala 0 de la primera edició d''OT' portant aquest vestit, i des de llavors l'havia guardat fins a una ocasió especial que per fi ha arribat.

A més, molts seguidors del programa han quedat sorpresos pel fet que Nina pugui portar un vestit gairebé 20 anys després del primer cop i li segueixi quedant igual de bé, demostrant que ha mantingut una forma física envejable durant dues dècades. 

Un final de cicle?

El gest de l'exdirectora del programa i que aquesta edició ha exercit de jurat s'ha entès com un final de cicle, com a mínim per a la cantant, però també ho podria ser per al mateix programa. 

Cal recordar que 'OT' va iniciar la seva trajectòria a TVE, amb tres edicions que van anar de l'èxit absolut a un acolliment més fred, motiu pel qual Telecinco va acabar comprant els seus drets. La cadena de Mediaset va emetre cinc edicions més del 'talent-show' amb una mateixa tendència, èxit de les primeres edicions però marxant per la porta del darrere amb l'última. 

Sis anys després, ja el 2017, TVE va recuperar el programa, que va recuperar una bona acollida per fer Amaia guanyadora però que en una segona edició —la desena, en total— va perdre una mica de popularitat. La tercera i última edició d'aquesta etapa ha sigut la menys vista de la història de format, i a més ha viscut una pandèmia que ha obligat a partir el programa en dues meitats. 

Per aquest motiu, hi ha qui creu que estem davant l'última edició d''Operación Triunfo', o com a mínim l'última d'aquesta nova etapa a TVE. Cal recordar, a més, que Roberto Leal té nova feina presentant 'Pasapalabra' a Antena 3, pel que 'OT' hauria de buscar segurament un nou presentador. Massa contratemps per a un programa que no té ni l'audiència ni la rellevància d'abans.


Comentaris

envia el comentari