'Los Lobos' diuen l’últim adéu a José Pinto

Els excompanys del programa '¡Boom!' van assistir a l’enterrament a la localitat de Casillas de Flores (Salamanca)

Enterrament de José Pinto dijous passat
L'enterrament de José Pinto va tenir lloc aquest passat dijous   | CEDIDA

El passat dijous dia 28 de febrer va tenir lloc a Casillas de Flores (Salamanca) l’enterrament de José Pinto, l’exconcursant del programa ¡Boom!, que va morir a causa d’un infart a l’edat de 57 anys.

Centenars de persones a l'enterrament

Centenars de familiars, amics, veïns i autoritats es van aplegar al poble de Salamanca, Casillas de Flores, per acomiadar-se de José Pinto. A més, ‘Los Lobos, l’equip de Pinto al programa també es van traslladar per donar l’últim adéu al seu company de programa durant 373 programes.

'Los Lobos' durant l'enterrament del seu company
'Los Lobos', durant l'enterrament del seu company | CEDIDA

 

Els altres tres components de l’equip, Manu, Erundino i Valentín i el substitut del malaurat José, Alberto també van estar acompanyats d’algunes cares conegudes dels concursos de televisió com són el cas de Jero Hernández de ‘Saber y Ganar’ i ‘Pasapalabra’ i els integrants de l’equip ‘Los Rockampers’ que també van triomfar al concurs ‘¡Boom!’ abans que ho fessin ‘Los Lobos’, emportant-se per primera vegada el pot del programa.

Reconeixement de Ciudad Rodrigo

Amic i familiars de Pinto van traslladar el fèretre a l’església des de l’Ajuntament de Casillas, on s’havia instal·lat la sala de vetlla. Un cop acabada la cerimònia i ja al cementiri, el mossèn del poble va voler donar les gràcies públicament a José Pinto per la seva defensa d’un món rural ple de «dignitat, senzillesa i vida».

A l'enterrament de José Pinto va assistir molta gent
A l'enterrament de José Pinto van assistir-hi centenars de persones | CEDIDA

 

Després de les emotives paraules en record de Pinto, l’acte ha acabat amb un llarg i sonor aplaudiment, abans de realitzar-se el mateix enterrament del cos de José al mateix cementiri de la localitat, on també es van desplaçar centenars de persones per dir-li l’últim adéu.

Casualment el divendres de Carnaval, l'exconcursant de ¡Boom!, havia de fer el pregó major del Carnaval de Ciudad Rodrigo, però l’acte es va suspendre i va ser substituït per un minut de silenci. La població veïna de Casillas li va voler retre homenatge així al conegut ramader i concursant televisiu.

Homenatge del programa '¡Boom!'

El mateix dimecres que José Pinto va morir, el programa en el qual va participar durant 373 vegades, ja li va fer el seu particular homenatge. Durant el programa vam poder veure els companys del seu equip i el presentador molt afectats per la seva pèrdua, i no van desaprofitar l’ocasió per dedicar-li unes paraules.

Els companys de José Pinto van voler recordar el «bon rotllo» que sempre mostrava i el  somriure que lluïa en tot moment. Així, Juanra Bonet li va dedicar aquest missatge en nom del programa: «Des del programa ens hem sentit uns afortunats per poder compartir tant de temps amb ell. Ens hem sentit uns privilegiats, una abraçada als seus amics, a la seva família, a tot el poble de Casillas de Flores, el portarem sempre al cor. Bon viatge, José».

La direcció del programa ha decidit aturar les gravacions dels propers programes fins al pròxim 11 de març per tal que els companys d’equip de José Pinto es puguin recuperar d’aquest cop tan dur. S’espera que en aquestes dues setmanes d’aturada, Manu, Erundio, Valentín i Alberto puguin tornar amb més energia i així, seguir allargant la seva participació durant el nombre més gran de programes possible.


Comentaris

envia el comentari