'La que se avecina' sorprèn els fans amb l'anunci que tothom esperava

Alberto Caballero, creador i productor de 'La que se avecina' ha confirmat que gravaran la tretzena temporada

Els actors i actrius principals de la sèrie 'La que se avecina'
Alberto Caballero ha confirmat que la sèrie continuarà a Telecinco | Telecinco

Aquest dijous 23 de juliol s'ha confirmat que 'La que se avecina' continuarà una temporada més a 'Mediaset'. Després de mesos de dubtes al voltant del futur de la sèrie, Alberto Caballero ha fet oficial la renovació per una tretzena temporada de la seva ficció.

Es confirma així l'anunciat fa uns dies, quan van sortir a la llum els plans que el grup de comunicació tenia per al títol. Aquests plans radicaven en mantenir la marca, amb un trasllat a un nou edifici i amb un gir important en les trames.

El creador de 'La que se avecina' ha donat la gran notícia

Sobre aquests termes s'expressa ja el creador i productor de la sèrie. Després del trasllat de Mirador de Montepinar, els nous episodis s'ambientaran «en un edifici nou, amb els nostres personatges històrics i alguns veïns nous», assenyala Caballero.

A més, aprofitant l'anunci de 'La que se avecina', el creador de la sèrie també va informar sobre la renovació de la sèrie 'El Pueblo' per una tercera temporada. «Les dues coses les gravarem al llarg de 2021, que ara toca descansar una mica», finalitza Caballero.

D'aquesta manera, tot està més clar pel que fa al futur de la sèrie, que fa tan sols unes setmanes finalitzava la gravació de la dotzena temporada. Cal assenyalar que, tal com van apuntar els mateixos actors de la sèrie, es van gravar dos finals alternatius per a aquesta nova temporada.

La veterana sèrie de comèdia es va adaptar a les noves formes d'expansió a l'estrenar els primers capítols de la seva dotzena temporada a 'Amazon Prime Vídeo' i ara es gravarà en un edifici nou de què poc se sap en l'actualitat. Segur que els fidels fans de 'La que se avecina' estan desitjant veure els nous capítols de la sèrie.


Comentaris

envia el comentari