Imatge dels actors de 'La que se avecina'.

'LQSA' rep la millor notícia sobre la salut d'un dels seus personatges

Cristina Medina ha reaparegut en públic i ha explicat com es troba de salut

La que se avecina és una de les sèries més conegudes i longeves de la televisió. Les esbojarrades i divertides històries d'una comunitat de veïns són l'eix conductor d'aquesta trama televisiva que ha sobreviscut a canvis de cadena i d'horaris.

La que se avecina fa dotze temporades que està en antena, a les quals s'han de sumar les cinc d'Aquí no hay quien viva, la seva predecessora. Durant tot aquest temps, ha passat de tot. Actors i actrius que han sortit i tornat a la sèrie, d'altres que lamentablement han mort i, fins i tot, alguns que l'han hagut d'abandonar per qüestions de salut.

També hem assistit a l'evolució d'alguns personatges, a la incorporació de nous protagonistes i al canvi de trames més senzilles i blanques per altres de més rebuscades i àcides.

L'actriu Cristina Medina al photocall per a la promoció de 'La que se avecina' a Madrid el dilluns 18 de novembre de 2019.
Cristina Medina ha aconseguit recuperar-se després de rebre unes notícies molt impactants. | GTRES

 

El que ha causat més impacte entre els milers de fans de La que se avecina són els casos d'alguns dels seus actors i actrius protagonistes. Ens referim als intèrprets que han hagut de deixar la sèrie per malaltia, com és el cas de José Luis Gil o Cristina Medina. El primer el va haver de deixar de sobte a causa d'un ictus del qual s'està recuperant.

Per la seva banda, Cristina lluita contra un càncer de mama del qual acaba de parlar.

Cristina Medina revela com va la seva lluita contra el càncer

Cristina Medina ha anat visiblement animada i somrient a la preestrena de la pel·lícula Elvis de Baz Luhrmann. Amb un vestit blau molt original, Medina ha confirmat que està bé, «bastant recuperada, aprenent a viure amb això que m'ha tocat i anímicament molt bé».

La que dona vida a Nines Chacón a la ficció assegura, per a alegria dels fans de la sèrie, que «ja vaig sortint del túnel i físicament també em vaig trobant a mi mateixa». «Segueixo amb el meu exercici i amb tot. Ara la setmana que ve me'n vaig a Astúries, a surfejar».

Una magnífica notícia de què Medina se sent molt orgullosa i que ha sorprès els periodistes que l'entrevistaven. «Per co*ons, d'això en surto jo per co*ons».

L'actriu ha fet un canvi de xip mental que li està anant molt bé per suportar la malaltia i lluitar contra ella. Cristina ja ha assumit que «això ja és per sempre. Ens creiem que et quedes calba i ja està. No, això és per a tu, per sempre, però bé, cal aprendre a conviure amb la malaltia, t'has d'anar fent revisions i veure que tot va bé».

Imatge de Cristina Medina.
Cristina Medina està animada a continuar endavant amb la seva malaltia. | Europa Press
 

Cristina Medina té plena confiança en el futur: «tinc l'esperança i la plena confiança en què tot anirà bé». Afirma que és millor estar animada, tenir sentit de l'humor i positivisme per afrontar la malaltia, però entén qui s'ho pren de pitjor manera i s'enfonsa. «S'ha de prendre com cadascú sigui i respectar-se un mateix».

El suport indiscutible de la família i els amics de Cristina

Durant tots aquests mesos de lluita activa contra la malaltia, Cristina Medina ha rebut el suport dels seus éssers estimats. «No tinc cap queixa, la veritat és que tothom hi ha estat i estan amb mi d'una manera molt... em sento molt privilegiada».

Muntatge fotogràfic de José Luis Gil i Cristina Medina.
Cristina Medina envia el seu suport al seu company de repartiment. | CatalunyaDiari
 

Afirma amb el sentit de l'humor i la desimboltura que la caracteritza que «m'ha agafat en un moment en què tot estava molt ben situat».

Medina dona suport al seu company de La que se avecina: «quan t'ha tocat una papereta...».

Medina ha mostrat tot el seu suport al seu company José Luis Gil. «Què t'he de dir! Si havent-te tocat una papereta, et solidaritzes més amb qualsevol papereta».

«Tinc moltes ganes de fer-li una abraçada, que es recuperi; a la seva dona Carolina, que és per posar-li un altar, que aguanti, que tingui forces». Cristina ha confirmat que és un «ictus greu, no és cap ximpleria», «s'està recuperant a poc a poc».