Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa

Lucía de 'La isla de las tentaciones' es retoca la cara i queda irreconeixible

La jove de Puerto Real llueix un aspecte diferent

Parlar de 'La isla de las tentaciones' suposa fer esment obligat a concursants com Marina, Isaac, Manuel, Lola o Lucía, aquesta última ara es troba sent notícia. I és que la noia de Puerto Real ha cobrat protagonisme a les xarxes socials en aquests últims dies, perquè s'ha realitzat un retoc a la cara, que l'ha fet canviar de forma notable. En concret, s'ha modificat les celles, sotmetent-se a un tractament de 'microblading'.

El retoc estètic de Lucía

La jove gaditana, que participa en el concurs amb el seu xicot Manuel, ha volgut renovar la seva imatge per així lluir més guapa i a l'última. Per aquest motiu, no ha dubtat a acudir a un centre estètic per, com hem esmentat, fer-se un tractament de 'microblading' de celles.

Aquest, per si no ho saps, ve a ser una tècnica de tatuatge semipermanent, i així el que s'aconsegueix és que aquestes estiguin sempre perfectes, sense perdre gens de naturalitat. Per tant, si Lucía i altres moltes persones recorren a aquest mètode és perquè, a més, els hi ajuda a millorar la imatge de les seves celles. Això suposa que aquestes puguin augmentar de gruix, per exemple, o que puguin canviar de forma.

Lucía presumeix de canvi

Concretament, la concursant de 'La isla de las tentaciones' ha aconseguit un aspecte força diferent. El canvi que ha introduït en les seves celles és notable i el seu rostre sembla diferent, i aquest s'ha pogut veure a través de les 'stories' del seu compte a Instagram.

Així, ha compartit diverses imatges on es percep clarament el citat canvi, amb el qual ha aconseguit definir aquesta part de la seva cara. D'aquesta manera, les celles ara les té més poblades, més amples i amb una forma diferent.

Ella està encantada amb el resultat aconseguit i, per això, ha presumit d'aquest mateix davant els seus fans en xarxes socials. Això sí, els ha donat a conèixer que els anirà mostrant l'evolució, perquè el primer dia del tractament les celles solen quedar molt marcades.

Muntatge fotogràfic de Lucía a 'L'illa de les temptacions' i una imatge de la seva Instagram
És notable el canvi experimentat per Lucía | Telecinco / Xarxes socials

Un canvi per Lucía

Si Lucía ha pres la determinació de sotmetre's a aquest procés de 'microblading', és perquè volia lluir més atractiva. No obstant això, també perquè desitjava fer-se una renovació d'imatge, que pogués ajustar-se al canvi de vida que ara està experimentant, perquè el seu pas pel 'reality' ha revolucionat el seu dia a dia.

Així, tret que passi alguna cosa inesperada, tot fa pensar que ha trencat amb el seu xicot (Manuel), amb qui feia tres anys de relació. Una postura que podria haver pres després que ell es fes un petó amb dues noies en el programa i que anés a més amb una d'elles, Fiama. Aquesta situació va portar a la jove gaditana a decidir passar pàgina d'una vegada per totes i prendre un nou rumb.

I aquest és innegable, ja que és molt coneguda en aquests moments, és més, està aconseguint una legió de seguidors a les xarxes socials gràcies al seu caràcter i a la seva desimboltura. Això podria fer que, unit a la seva intel·ligència, pogués convertir-se pròximament a concursant d'un o diversos programes de 'Mediaset'.

Una altra concursant que ha canviat molt

No només Lucía s'ha sotmès a un canvi d'imatge, una altra de les concursants de 'La isla de las tentaciones' també ho ha fet després de passar pel programa. Ens estem referint a la sevillana Marina, gran amiga de l'anterior i que participa amb el seu xicot (Jesús).

Així, aquesta altra andalusa no només s'ha aprimat sinó que també s'ha tallat els cabells i, fins i tot, se l'ha tenyit més ros. No obstant això, encara hi ha més, ja que sembla que hauria augmentat el volum dels seus llavis i també hauria retocat el seu nas per tenir-lo més fi.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.