Sorpresa pel nou treball de Luis, guanyador de ‘Pasapalabra’

Luis era un policia que va guanyar el concurs el passat 2015

Luis Esteban al programa 'Más vale tarde' presentant el seu nou llibre
Luis Esteban presentant el seu nou llibre a 'Expedient Marlasca' | La Sexta

Els fidels seguidors de ‘Pasapalabra’ de ben segur recorden Luis Esteban, un dels guanyadors del programa que va acumular 34.000 euros després de 30 participacions en 2015. Luis treballava com a policia i, poc després d’aparèixer al mític programa de Telecinco, se’l va poder veure donant una roda de premsa després d’haver intervingut 3.000 quilograms d'haixix a Algesires.

Cinc anys després, el concursant ha tornat a trepitjar els platós, concretament el del programa ‘Más vale tarde’ i la seva secció ‘Expedient Marlasca’, on ha presentat el seu nou llibre ‘Moroloco’ inspirat en la seva feina a la frontera entre Espanya i Marroc.

Ha basat la història en les seves experiències

Així, ha afirmat que «la trama argumental i els personatges són absolutament ficticis, però el context delinqüencial que es descriu he tractat que sigui el més fidedigne possible». Esteban treballa actualment com a comissari provincial a Salamanca.

‘Moroloco’ explica la història del comissari Zabalza, qui començarà una lluita contra el narcotràfic que derivarà en la persecució a un perillós narco que no s’ho posarà res fàcil. Es tracta de la quarta novel·la escrita pel policia, qui combina aquest hobby amb la seva professió.

Com tots els llibres, tot i que guarda la seva part de ficció, ha utilitzat les seves experiències personals  per enllaçar-les amb la història: «El protagonista no té res a veure amb la meva personalitat, però algunes de les circumstàncies que vam viure s’utilitzen, salvant les distàncies, per la trama argumental».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari