L'actor Luis Merlo posant i somrient a càmera

L'impactant canvi físic de l'actor Luis Merlo: Ja no és com el recordes

Merlo ha perdut més de 20 quilos en molt pocs mesos

L'actor Luis Merlo ha viscut un espectacular i radical canvi físic en els últims mesos. El motiu no és altre que ha aconseguit recuperar la seva bona forma física d'abans i ha revelat el secret del seu èxit en una entrevista per a 'Europa Press'.

Convertit en un dels intèrprets més populars i estimats del nostre país, Merlo ha tornat a pujar a l'escenari amb l'obra 'El método Grönholm'. Una funció que torna a Madrid al Teatre Cofidis Alcázar.

El nou espectacle compta amb una trama molt còmica i plena de sorpreses que presenta a quatre candidats que lluiten per un lloc a una multinacional.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Es presenten a un lloc que els pot canviar la vida i el que suposa ara mateix la necessitat d'aconseguir un treball de qualitat. És una sorpresa darrere d'una altra que fa participar en el públic d'una manera molt activa en una cosa que en el fons és molt fosca. Però la forma és molt còmica», relata a 'Europa Press'.

Luis Merlo torna al teatre amb una nova obra després de patir un brutal canvi físic

L'actor que interpretava a Mauri en 'Aquí no hay quien viva' ha explicat en la seva última entrevista com ha estat la seva tornada a la feina després de la pandèmia del coronavirus.

Luis reconeix que la crisi sanitària ha suposat un abans i un després per al sector cultural, però es mostra esperançador amb la pròxima tornada a la normalitat.

«La gent està acudint al teatre i més que acudirà perquè jo crec, i ho dic obertament respectant la postura de cadascú, jo soc un fervent defensor de la vacunació total. Crec que està canviant la vida, i que els resultats es veuran d'aquí a molt poc», assegura en la seva entrevista.

Merlo insisteix que la vacunació està donant els seus fruits i molt aviat la limitació d'aforaments al 75% serà eliminada, suposant el ressorgiment dels espectacles teatrals.

«Nosaltres afortunadament hem pogut aguantar de miracle i tenim molta confiança en què a partir de setembre es noti infinitament perquè estem ja gairebé en un 70% amb dues dosis. Es nota com va baixant la incidència en tot el que s'ha atès a la gent jove», afegia Merlo després de confessar que havia passat el virus de manera asimptomàtica.

Luis Merlo mostra la seva gran pèrdua de pes: 20 quilos menys en pocs mesos

Durant els actes de promoció de la seva nova obra, el fill de Carlos Larrañaga i María Luisa Merlo no només ha presumit de nou èxit de taquilla. I és que també ha mostrat al món el seu impactant canvi físic.

En ser-hi preguntat pel seu nou aspecte físic, Merlo ha revelat el secret de la seva brutal pèrdua de pes en tan pocs mesos. Vint quilos menys que li han fet tornar a lluir una imatge molt semblant a la que tenia ja fa diversos anys.

«He perdut moltíssims quilos. Una dieta molt potent i molt gimnàs. He perdut vint quilos», assenyalava sobre el mètode que ha emprat durant tot l'estiu per recuperar la seva bona forma física.

No obstant això, la dieta i l'exercici no han estat les úniques peces claus dins de la seva nova rutina de vida saludable. El seu treball de preparació com a actor també juga un paper fonamental.

«Sí, sí, el treball com a actor requereix una energia física especial. I és més fàcil arribar quan estàs en forma», advertia Luis deixant entreveure que el seu treball li requeria aquest esforç extra per controlar el seu pes.

Tot i les exigències de la seva professió, Merlo ha reconegut que mai s'ha plantejat una altra carrera professional. La interpretació és la seva veritable vocació des de petit, el mateix que ho és per als seus pares.

«No em vaig plantejar una altra opció laboral. Jo era un nen de teatre i durant els caps de setmana la meva mare m'esperava els divendres per portar-me al teatre i estar entre caixes veient les funcions. Jo sempre dic que soc un espectador per sobre de tot, per això el meu treball va dedicat a l'espectador», assegurava a 'Europa Press'.