Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Una dona greu en ser atropellada per un autobús al centre d'Olot

Luis Navarro, el periodista que va filtrar la conversa de Carles Puigdemont, eclipsat per Ana Rosa

La presentadora es va emportar totes les felicitacions i tots els elogis per la seva exclusiva
El periodista Luis Navarro és qui va aconseguir fotografia els missatges de Puigdemont a Comín | Telecinco

 

Ahir, Ana Rosa Quintana va anunciar que tenia a les seves mans «una de les majors exclusives que ha donat a la seva vida professional», i la presentadora madrilenya no ha decebut. La periodista va revelar una polèmica conversa entre l'expresident Carles Puigdemont i el seu exconseller Toni Comín, on assegurava que tot «s'ha acabat», acusava els seus aliats de «sacrificar-los» i fins i tot detallava quins serien els seus plans de futur. 

 

Els missatges van provocar una veritable tempesta política i mediàtica, i fins i tot ha obligat Telecinco i 'El Programa de Ana Rosa' a preparar-se per a futurs judicis, sobretot tenint en compte que l'exconseller Comín ja ha confirmat que presentarà una querella. Ara bé, darrere aquest aparent èxit del programa de Mediaset hi ha un gran oblidat. Estem parlant, naturalment, sobre el periodista que va aconseguir l'exclusiva, Luis Navarro, i és que va quedar completament eclipsat per la presentadora.

Eclipsat per Ana Rosa

Com és sabut, la cara visible del programa matinal de Telecinco és la periodista Ana Rosa, i va ser precisament ella qui va explicar, durant tot el matí, el contingut de la conversa entre Comín i Puigdemont. No obstant això, la madrilenya va ressaltar el mèrit del seu reporter, Luis Navarro, i el seu operador de càmera, Fernando Hernández, però no va ser suficient per a evitar que els dos acabessin sent els grans oblidats del dia. 

 

Luis Navarro Montoro en una imatge publicada a les xarxes socials | Twitter (@MontoroLuis)

 

Aquesta és, com a mínim, el que es podia observar a les xarxes socials, on tot i que l'exclusiva s'ha convertit en 'trending tòpic' durant gairebé tot el dia, resultat pràcticament impossible trobar cap menció cap als dos. Qui sí que ha arrasat entre els usuaris de la xarxa social és la presentadora, Ana Rosa, amb quasi 14.000 missatges amb el seu nom. 

 

Centenars de polítics, periodistes i usuaris corrents van felicitar la periodista madrilenya, i elogiar la feina, obviant del tot el periodista Navarro. Fins i tot la competència, Susanna Griso i 'Espejo Público', van mencionar Ana Rosa durant uns minuts. Una situació que es podria explicar també per la poca activitat del periodista a Twitter, o la seva estada a Brussel·les, que dificultava la connexió i li va treure molt del protagonisme que es mereixia. 

Un veterà a 'El Programa de Ana Rosa'

El periodista Luis Navarro és un veterà a 'El Programa de Ana Rosa', on treballa des de l'any 2008. Com a reporter, no poques vegades s'ha vist obligat a traslladar-se fora del nostre país per cobrir notícies d'interès per als espectadors. Per exemple, va arribar viatjar a Veneçuela, on va arribar a infiltrar-se, segons informa 'Voz Libre', entre els manifestants de les últimes i violentes protestes contra el president Nicolás Maduro. 

 

El periodista al costat d'una companya de 'El Programa de Ana Rosa'   | Twitter (@MontoroLuis)