ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Luis Rollán se separa del seu marit després de 9 anys de relació

L'amic d'Isabel Pantoja va explicar a 'Viva la vida' les raons de la seva separació d'Alejo Pascual
Luis Rollán va explicar a 'Viva la vida' la seva nova situació sentimental | Telecinco

 

Luis Rollán ha decidit posar fi a la relació que mantenia des de feia nou anys amb Alejo Pascual. L'amic d'Isabel Pantoja va confirmar la notícia al programa 'Viva la vida' de Telecinco i ho va fer després que la presentadora, Sandra Barneda, el convidés a parlar del tema arran dels rumors que circulaven sobre la seva separació.

 

En aquest sentit, Rollán va explicar que: «Ha estat una decisió dels dos i presa des de l'amor, el respecte i l'afecte (...) Ell és el meu marit, el meu amic, el meu còmplice, la meva família, la seva família és la meva i la seva és la meva».

 

 

Un dràstic canvi de vida

Malgrat que la confirmació de la separació no ha arribat fins ara, el col·laborador de Telecinco va assegurar que ja fa unes setmanes que estan separats físicament, ja que ell viu a Marbella i Alejo a Barcelona. Tot i que va manifestar sentir-se orgullós de com està portant aquesta nova situació, el cert és que Rollán va admetre que: «La teva vida canvia no només en l'àmbit personal sinó, en el meu cas, també en el laboral, canvia el meu entorn».

 

Era inevitable preguntar-li per les raons que han portat a la parella a deixar la seva relació i, en aquest sentit, Rollán ha volgut deixar clar que: «Les relacions potser experimenten un desgast de tants anys, no sé si voler emprendre una altra vida... Jo l'únic que tinc clar és que fins al moment és la persona més important en la meva vida».

Luis Rollán ha mantingut una relació de nou anys amb Alejo Pascual | Telecinco

 

 

El divorci pot esperar

Després d'haver-se casat quan només feia un any que eren parella, el col·laborador ha aclarit que, de moment, cap dels dos ha demanat el divorci. Per tant, deixen una porta oberta a una possible reconciliació o, com a mínim, a una pausada i tranquil·la separació.

 

 

També et poden interessar...