Primer pla de Luján Argüelles en un photocall

Luján Argüelles, al límit: Carlos, el pare de la seva filla, està en coma

Carlos Sánchez, exparella de Luján Argüelles, ha patit un accident molt greu

Luján Argüelles va estar molt enamorada de Carlos Sánchez Arenas, un conegut i discret empresari del qui es va separar el 2020. Tenen una filla en comú, Miranda, motiu pel qual la separació va ser amistosa i no hi va haver cap problema entre ells. L'entorn de la presentadora assegura que han continuat sent amics pel bé de la menor.

La presentadora mai hauria pensat que la premsa parlaria de la seva exparella per una notícia tan sorprenent: ha tingut un accident molt greu. L'empresari estava navegant al pantà d'Entrepeñas, a Guadalajara, i la seva embarcació ha xocat contra una roca. Segons informa la revista 'Diez Minutos', Carlos està ingressat a l'hospital en coma induït, tot i que està estable.

Carlos Sánchez Arenas va estar set anys amb Luján Argüelles, però mai va voler cridar l'atenció dels periodistes. La família exigeix respecte extrem i s'han negat a transmetre informació sobre el que ha passat, tot i que ja hi ha hagut diverses filtracions. Els metges asseguren que Carlos evoluciona favorablement, però el procés serà força llarg.

Foto de la parella
Carlos Sánchez ha tingut un accident molt greu | GTRES

Fonts properes a Luján garanteixen que està preocupada perquè la situació és massa greu per a gestionar-la sense ajuda. No sap com comportar-se, ja que és conscient que el pare de la seva filla no era amic dels mitjans de comunicació. Mai va tenir cap enfrontament amb els paparazzis, però no volia que el món del cor afectés els seus negocis.

Luján Argüelles va protegir Carlos Sánchez

La presentadora fa molts anys que treballa a la petita pantalla, així que sap perfectament com funciona el negoci televisiu. Quan va conèixer Carlos Sánchez, ja era molt coneguda, i ell no va tenir cap problema a estar exposat als mitjans. Luján sempre li agrairà aquesta generositat: «És un home amb molt bona energia», va dir en una ocasió.

Alguna vegada van posar junts davant les càmeres, però es van mantenir al marge de la crònica social perquè no volien ser el centre d'atenció. Ara, l'accident de l'empresari ha fet que tornin forçosament a primera línia, i cada vegada se n'està parlant més. Hi ha informacions força contradictòries, però totes coincideixen en una cosa: els metges són optimistes.

 

Carlos està en coma perquè els experts consideren que és el millor perquè es recuperi, però asseguren que l'entorn pot estar tranquil. L'accident ha sigut força aparatós, tot i que per sort no ha patit cap lesió severa. A més, l'empresari porta una vida sana i està acostumat a fer esport, així que té un organisme fort.

Luján Argüelles té un traïdor al seu entorn

L'any passat, després del confinament, Carlos i Luján van agafar camins separats després perquè es van adonar que era el millor per a ells. Algú del seu entorn ho va filtrar a la premsa a l'agost, així que Luján no va tenir cap més remei que donar explicacions. Segons va explicar, tenien diferències i durant la pandèmia van decidir trencar la relació.

Els mitjans de comunicació van trigar un temps a fer-se ressò de la notícia, ja que els protagonistes van aconseguir mantenir el secret. Tot i això, hi va haver algú que va trair la confiança de la presentadora i va revelar que s'havia separat del pare de la seva filla.

 

Argüelles està ocupada en un projecte professional molt important que ve de la mà de Netflix, així que no té temps a perdre. No ha posat interès a descobrir qui és la persona que va parlar de la separació, però alguns mitjans asseguren que va estar molesta durant una bona temporada.

Carlos tampoc es va sentir còmode amb la situació, cosa que demostra que no li agrada estar al punt de mira. Ara, però, ha tornat a primera línia per un motiu que no té res a veure amb l'anterior: el delicat estat de salut en què es troba.